mavi0811 Kızlar ayın 30′unda yumurtlamam oldu 2 mayıstada catlamamı gordum testte adet belirtilerim var göğüs uçlarım agirir agzimda yara çıkar ama bu kadar erken baslamazdi bu kadar erken adet belirtisi yasayan var mi gebelikde istiyorum ama bu belirtiler oldu diye umudum kırıldı😔sizce
Kivircikk mavi0811 benimde göğüslerim çok agrirdi dokunamazdim bile öğrendim ki hamileymisim bel ağrılarım da çok oldu öyle anlamıştım hamile olduğumu ben
GYukseltan Bende gebe olduğumu öğrenmeden önce aynı şekilde adet belirtilerim birebir olmuştu ama gebeymişim meğerse :) Asla umudunu kaybetme herşeyin hayırlı zamanda olması önemli, ama inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Myworld34 mavi0811 henüz çok erken bence psikolojik olabilir hamile kalmışsınızdr belki ama belirti zannetmiyorum bu kadar erken olacağını
Booncukk mavi0811 yumurtlamani tespit ettiysen ve olayı değerlendirdiysen daha birşey oluşamadığı için Şu an farkına vardığın şeyler sadece psikolojik. Ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi olabilir.
mavi0811 Myworld34 yani adet belirtisi icinde cok erken ama takvimime baktm simdi yine boyle bisey olmus belirti ve o ay adet oldum