Smyye93 Kubra-mucize26 Bende kullanıyorum hatta iğnesi de var 1 er günlük aralar ile kullanıyorum bkan pıhtılaşmasını önlemek için yapılıyormus benim de kimyasal gebeliğim oldu şuan. 10 haftalık hamileyim öğrendiğimde itibaren devam ediyorum .genetik testim de yapıldı kullanimi uygun gördü
Burcunur__ Kubra-mucize26 kanında pıhtı varsa eğer onun için verirler . Kan sulandırıcıdır pıhtı oluşumunu önler benimde bir kybım var bebeğimin pıhtı yüzünden kalbi durmuştu . İğne kullanıyormusun yoksa tedbir amaçlımı coraspirin önerdi doktorun
busraeyup Kan sulandırması için veriyorlar kan pıhtılaşması sorunu varsa onun için vermişlerdir ya da tedbir amaçlı bende ölü doğum yapmıştım 5 aylık sonrasında iki gebeliğimde de kullandım daha doğrusu hala kullanıyorum ☺️
Kubra-mucize26 busraeyup bebeğe hiç bir zararı yok dimi canım benim bir kaybım var 9 haftalık ama bana vermedi sordum versem de bir ise yaramaz dedi korkuyorum bende yeni hamileyim :) test yapmadim kan pıhtılaşması için
busraeyup Kubra-mucize26 hiçbir zararı yok ama doktorun vermediyse de kullanma bence yada başka bir doktorla daha görüş şuan zaten test yaptıramazsın hamile kalmadan önce yaptırman gerekiyor
Kubra-mucize26 Smyye93 bana test yapmadılar ya bir kaybım var ama yapmadı doktorum şimdi.yine hamileyim korkuyorum bana dua edin :)
FatmEzra Kan sulandırıcı olarak veriliyor bende de covid pozitif çıktı doktorum günde 1 tane almamı söyledi. Bebege zararı yok dedi.
Burcunur__ Kubra-mucize26 tıbbi genetikten test yaptırsaydın keşke inşallah herşey yolunda gider ama bu riski nasıl göze aldın test yapmadan gebe kalmayı . Aynı acıları tekrar yaşamaktan korkmadınmı evladınada sanada yazık aynı durumları bende yaşadım o yüzden diyorum 😔