Nurcan54 37+3 ’üm ve kasık ağrılarım var 1 cm açıklık olduğunu öğrendim bugün çatı muayenesinde açıklık olup ne zaman doğum yaptınız kızlar?
Hemsireanne1 Nurcan54 37 +5 de üç cm açıklığım olduğunu öğrendim 39 +5im 4 cm açıklığım hala bekliyorum iki gün önce gece sancım oldu ama nstte çıkmıyor hala bekliyorum
vezza06 Nurcan54 ben aynı gün içerisinde doğum yapmıştım 37 haftaliktm ama çok fazla sancm vardı 9 saat sonra doğum yapmıştım
Mavimomm 1 cm aciklihim vardi suyum gelmisti ama aksam 9 da yattim ertesi sabah 9 da suni sanci verdiler ikindin 3 te de dogum yapmıştım canim
Kubra-kurt-aksoy Mavimomm şuan benimde pembemsi bir leke ve biraz su geldi hemen doktora gitmeli miyim. Sizce. Hafif bir bel ağrım var adet olacakmışım gibi bir his ne yapmam lazım sizce ilk hamileliğim
vezza06 Nurcan54 En hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun inşallah Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin 💕
Hemsireanne1 Nurcan54 yaa doktor banada 37+5 de doğumun başlamış dedi sabah akşam doğar ister yatışını yapalım istersen evde bekle sancılarını dedi eve geldim hala bekliyorum 😂 çok heyecan yapmıştım bende
Abcxyz Nurcan54 benim 37.haftamdan 39+6 ya kadar 1 cm acikligim vardi tam 40 in gecesi birden 5 cm aciklikla hastaneye gittim 😊
Nurcan54 Abcxyz ayyy çok heyecanlı benim nstde sancılarım da çıkıyor vajinada ağrı baskı da var bilmiyorum bakalım 🤲
Hemsireanne1 Nurcan54 hayır 37+5 ilken dedi böyle sabah akşam diye bende iki haftdır bekliyorum 😂 4 cm açıklık bir haftadır var 3 cm iki hafta önce başladı