melegim_ve_ben ogretmen_anneee 9.haftadan sonra bırakmıştık.Coraspin kullanmadim ama hala kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günde iki kere.
Kubra-mucize26 ogretmen_anneee bende tüp bebekle hamileyim ama ilk gençliğimde kalbi durdu şimdi yine hamileyim coraaspirin ne için verdi acaba :)
balarisi06 Kubra-mucize26 rahimin iç tabakasının daha iyi kanlanması embriyo yu yani bebeği daha rahat tutabilmesi için kılcal damarlar kanlanıyor yani benim bildiğim bu 👍
hilal8689 ogretmen_anneee estrofem kalp atılı duyunca bıraktık. Enox ve prolutexi 12. Haftada bıraktık. Progestan fitil 4ten 1e düştü. Coraspin devam ediyor. Durumunuza bağlı aslında bir arkadaşım 9 ay vurulmuştu.
hilal8689 Canlarrr bende kahverengi kanama değilde baya kırmızı kanama oldu. 6-7 hafta civarı. İlk üç ay yattım tekrar olmadı.
Kbrfrk Estorfem i kese ve kalp atışını duyduktan sonra dozajı 2 ye düşürüp1 hafta sonra bıraktım. Coraspirine hala devam ediyorum. 7+6 dayım.
Cicek10 ogretmen_anneee estrofem kalp atışı duyunca bıraktık coraspin devam ediyorum 32 haftaya kadar dedi prolutex 12. Haftaya kadar ama ben burada prolutex bulamayınca progestan iğneye başladım maddi olarak da çok zorluyordu ama prolutex ama progestan aile hekiminden yazdırabilirsin ama her gün vurdurmak gerekiyor kalçadan ve ağrı da yapıyor maddi olarak çok fark ediyor ama 20 tanesi 30 lira falandı diğerinin 2 kutusu 380 civarıydı
ogretmen_anneee Cicek10 hiç sorma prolutex çok pahalı çok zorluyor . Doktora desem bana da değiştirir mi acaba farkı var mı bilmiyorum
Nesli23 ogretmen_anneee 10 uncu haftada kanama olunca coraspirini bıraktırdı diğerlerini kullanıyorum 12 hafta bitince bıraktıracağını düşünüyorum.
Ekvatoral ogretmen_anneee estofremi pozitifi aldıktan sonra bıraktırdı. Ecopirine bana bir de clexan ekletti ama benim durumum farklıydı. Ohss olmuştum. Onun tedavi protokolünde var. Progesteron da 12. Haftada bırakılacaktı ama tam o haftlarda kanamam olunca hala kullanıyorum
Tekmile11 Sadece prolutex iğne kullandım gebe kaldıktan sonra çok şükür kanama leke de gelmedi canım onu da zaten 13. Haftamda bıraktım Suan 19.haftadayız :) herkesin tedavisi farklı demek ki