damlali İnternette böyle bişi gördüm 32.haftadayım neden böyle bir risk taşıyor sonuçtan bebekle vajinanın ne alakası var 🙄🙄🤷🏻♀️
B_isik damlali hayır kasılıyosun ya ağdayı çekerken ondan mesela ben yapamıyorum artık tam çekiyorum hık diye kalıyorum 😂😂😂😂 aha dedim en son ağda yaparken çıkacak çocuk 😂😂
Tusemefe8134 damlali ben goremeiyorum aldiriyorum aama en son 1 hfta ince gttim.tahris oldu vajinam hemen kanadi faaln normalde hic olamzdi korktumda.agda super ya . Vazgecmem.tek kisiye gidiyorum bildim bileli ama sanmiyorum.zararini
damlali metehaninannesiii ne yapıcaz ama başkaki bugüne kadar jilet yaptıydım ağdaya geçmek istiyorum yarınyaamalak aldım agdaylada zaten
damlali B_isik bugün bende öyleydim ben yarısını göremedim alamadım sone böyle bişi okudum korktum yarım kaldı😅
Seyda08 Bnce riskli gebelikler icin gecerli olabilir. Basindan beri yaptiriyorm cok sukur bir srun olmadi en son 37 de yaptırdm
metehaninannesiii damlali yap canim bisi olmaz ha kendin yaparken kendini kasıyorsan birisi yapsın zaten haftan baya büyük senin görüp yapman zorlasabilir
Mrvky damlali en başından itibaren hep agda yaptım şimdi annem yardımcı oluyor hatta bu gittiğimizde kanala inmiş kızım ama sorun yok dedi doktorum duruyormuş akıllı akıllı açılma yok daha ☺️