Aykem Kızlar ovülasyon yapıyorum bugun tam 18 gün oldu ama hala yumurtlamam yok. Yumurtlama olmazsa gebelik olmaz demi. Üzgünüm öyle birşry varsa çünkü 2,5 yıldır uğraşıyorum https://www.resimyukle.link/i/J91Ai buda ovülasyonum
Pembekurdeleli Aykem her ay farklı yumurtluyor kadınlar canım bende 21 günde yumurtlama gördüm 😂 bebek geç döllenme oldu sen devam et kıpkırmızı iki çizgi görene kadar ♥️
KubraAydin Pembekurdeleli valla ben yapıyorum bir gün silik bir gün koyu bir gün silik bir gün koyu çıkıyor anlamadım 😂
Aykem Pembekurdeleli inşallah ciddi anlamda artık yoruldum 2,5 yıl oldu. Birşey tok diyor doktorlar ama. Kıpkırmızı olmasınlazım demi
Aykem KubraAydin cnm kıpkırmızı olacakmış ya öyle diyorlar. Ama ben iki güne bir yinede değerlendirdim.
Pembekurdeleli Aykem evet T çizgisi kadar koyu yada daha koyu olması lazım kuzum anlaşılıyo zaten bide 2 saat önce su içmeyi kes eger oruç tutamıyorsan 🥰 ve ilk idrarın ile yapma
Aykem Pembekurdeleli öyle yapıyorum cnm en az 2 saat sıvı almıyorum. Çalişiyorum 12de yapıyorum sürekli aynı saattede yapıyorum.
Pembekurdeleli Aykem o zaman yakalarsın mutlaka bazen geç yumurtlama olabiliyor sen devam et hiç kızarmaya başlamadı mı C çizgisi
Pembekurdeleli Aykem sanki 30 da baya koyulaşmış 1 de silikleşmiş gibi duruyo ama bu testler bekleyince de çok yanıltıcı oluyo o an hemen resim çekmek lazım sen 30 1-2 felan değerlendirseydin kız boşa gitmesin😂