Mom850 Bu ne demek ve iyi mi anlamadım ve yumurta tzmbelligi ve pco vardı bende 1 buçuk ay önce https://resimyukle.io/r/XUrxJNILVo
cems 5 ve üzeri oldugunda yumurtaladıgınızı 10 ve üzeriyse kaliteli yumurtlama oldugunu gösteriyor tabi 28 günlük ader dongusunde 21.gün ölcüldüyse yani yumurtlamadan bir hafta sonra ölcülmesi gerekiyor
cems Kuran yumurtlamanız olmamıs demekki testin günü de onemli 21. gün yaptysanız sonuc yorumlamak daha doğru olur
Esrakavak Mom850 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hamilemiyım onu bıle bılmıyorum 😂 yanı bu ay klomen +çatlatma iğnesi yapıldı. Catlatma iğnesinden 1 hafta sonra progestron testi istedı doktorum.
Mom850 Esrakavak ha ne biliyim ya İnternette öyle yazıyor 😂😂😂 bir daha da İnternetten bakarsam birseye 🤪😂
Esrakavak Mom850 😂😂 ilk ogrendıgımde eşime dıyorum ki galıba 3 aydan fazla hamıleyım dıyorum 😂😂 bende internetten okudugumda boyle seyler yazıyodu ama ben daha hamılemıyım onu bılmıyorum çatlama iğnesinin etkısı buda galıba🤷♀️
DuruSU_68 Bende bu ay klomen çatlatma iğnesi kulllandım bi hafta sonrasında progestron hormona baktırdım 21 çıktı inşallah iyidir