2inciannelik Ulkukaracam 11 haftada kız gibi dedi kıza benziyor dedi bugün de baktı göremedim pozisyon müsait değil dedi belli olmuyor dedi bence erkek olsaydı gösterildi ya çıkıntı yoktu çünkü 😏
2inciannelik Ulkukaracam ay inşallah ya vallahi bir oğlum var Allah’ın izniyle bu da kız olursa ne mutlu bana çok heveslendirdi 11 inci haftada bugün de böyle deyince ne bileyim acaba mı değişir mi diye düşünmedim değil tabi rabbim hayırlısını versin
Kbra_em Ulkukaracam ne kadar erken o kadar yanılma payı oluyor.. Bizede doktorumuz 12 de %70 80 kız dedi 16 da kız dedi 20 de erkek. Şimdi detaylıyı bekliyoruz :) hayırlısı artık..
Ulkukaracam Kbra_em ben 13 te öğrendim bugün tatlım yüzde 90 dedi işte daha değişmez sanırım ama ben kıyafet vs almak için ayrıntılıyı beklicem 😍
Kbra_em Ulkukaracam bizede 2 defa kız 1 defa erken denilince bizde ayrıntılıyı bekliyoruz 4 gözle bi netleşsin sonra alışveriş :)
BurcuArslan Ulkukaracam bende 11. Haftamda öğrendim ve hala aynı cinsiyet yanılma olmadi yani prensesim olucak🥰
Ecemeylul !IMG_20210511_101144](https://) arkadaşlar ben resim yükleyemiyorum bı anlatirmisiniz nasıl oldugunuyuklediginizi
Fatmaolcek Ulkukaracam evet 12.3 iken öğrendik bebeğimizin cinsiyeti %90 erkek dendi . Bugün bir hafta olmuştu ikili test sonucu için tekrar gittik%100 erkek olduğunu öğrendik 😊 sağlıklı olsunda kız erkek ayırt etmedik ilk bebeğimiz ☺️