Herkese iyi akşamlar diliyorum. Benim bir problemim var sizinle paylaşmak istiyorum. Gebeliğimi 4. Haftamda öğrendim öğrendiğim günden beri bir endişe, kaygı , üzüntü hali gibi bir durum içindeyim ilk başlarda sürpriz gebelik olduğu İÇİN kaygılandığımı düşünüyordum lakin 8 haftalık olduk bu durum fazlasıyla artmaya başladı. Özellikle akşamları basıyor bu hal beni. Sürekli Üzüntü hali, Yeme içme de isteksizlik, az veya fazla uyuma, Daha önceden hoşlandığı aktivitelere ilgim kayboldu (ev işi temizlik vs yapmak istemiyorum içimden gelmiyor , sunumcuyum ama ona dahi ilgim kalmadı, ev işlerini zoraki yapıyorum ). İnternetten araştırdığım kadarıyla gebelik depresyonu görünüyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Var ise ne kadar sürdü? Napmam gerekli bu durumu atlatmam İÇİN lütfen yardımcı olur musunuz gerçekten gebeliğime bile sevinemiyorum bu durum gebelikten de ağır basıyor. Bazen bebeğimle konuşuyorum sırf rahatlamak İÇİN ama bu bahsettiğim durum çok daha ağır basıyor bebeğime yansımasından korkuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum 🙏