momsboys Tusemefe8134 30 haftadan sonra genelde 10 kilo üzerine çıkılıyor kuzum daha fazla almadan sabırla doğurmayı bekliycez
momsboys A_NurYuksel zaten hamileliğin son ayları ağırlasma dedikleri şeyin ne oldugunu anladım halsizlik çöküyor insana😭 işler gözüme büyümeye basladı allahtan bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane cantamı hazırlarım günlük işleri yapmak bile zor artık
ozlemzkn momsboys 34 hafta 10 kilo. Hiç bakma başkasına canım bana da neler dediler ama son birkaç aydır hiç kilo almadım hep başta aldım ben. Kişiye göre değişiyor bu kilo bence. Ki bana da 10 kilo aldıgın belli olmuyor hiç diyorlar. Herkes bir şey diyor 😄
momsboys ozlemzkn evet ya ne güzel suan sadece göbişim var asla kilolu gözükmüyorum ama illa son aylar cok alırsın felan deyip korkuttular
Hayalleredogru ozlemzkn momsboys tamam ben bir yamuna duydum bide ovli ama ikiside pahalı geldi kullanamam belki diye yoksa değer
nrg4958 momsboys ben de 30 haftayı bitirdim 9kilo aldım artık salıverdim de bi 10 daha almam heralde 😬
ysmn_kck17 momsboys 69 la hamile kaldım . 64 e düştüm . 30ncu haftamdayim . 73 kiloyum . Verdiğim kiloları göz önüne alırsak 9 kilo almışım .
ozlemzkn momsboys bende biraz da popo var ama o da önceden vardı zaten😄 yok yok sen keyfini kaçırma hiç almayabilirsin de illa herkes sonda alıcak diye kesinlik yok. Normalde de çabuk kilo verebiliyorsan kalmaz zaten doğumdan sonra. Sağlık olsun da😊
ozlemzkn Hayalleredogru yamunayı ben de duydum hatta burda okumuştum ama pahalıydı ben de garanti olsun istiyorum..
03264231 momsboys ilk gebeliğimde 6 kilo aldım sezeryandan çıkıp eve geldiğim de 1 kilo kalmıştı sadece 5 kilo gitti un tuz şeker dikkat ettiğinde almıyorsun ben örneğiyim normalde boğazıma hiç sabredemem ama ben yaptıysam herkes yapar 😊