Remziye_2121 metehaninannesiii öğrenebilseydim iyi olacaktı ya benimde kapsam dışı yazıyordu ablama sordum daha sonuç çıkmamış dedi
anneyim_33 Poyaso geçen başvuru yaptım çıkmadı şimdi tekrar yapmak istiyorum e devletten çıkmıyor ama anlayamadim
Momandbabyy Kapsam alanı dışına çıktı deyip parasını çeken var mı acaba? Çünkü belli ki bir çoğumuzda bu yazı çıkıyor.
Deryayurt Momandbabyy Ödemeler daha başlamadı sanırım bende de kapsam dışına çıktı yazıyor merak ediyorum kimisi reddedildi demek diyor ama anlamadım
Poyaso Momandbabyy Ben şimdi internetten arastirdim kapsam dışına çıktı diye yazanları çıkmıyor büyük ihtimal çünkü nette kriterlere sahip olmadığımız falan filan yaziyordu
Eegurefeoglu Momandbabyy bem geçen sene yapmıştım yine kapsam alanı dışına çıktı yazıyordu hiç takip de etmemiştiö yazın baktığımda onaylanmış 1000 tl görünüyordu hatta 2000 tl verdi pttye gittiğimde şok olmuştum
Momandbabyy papatya56 Yarın arayıp soracam ama alan var mı merak ettim. Bu günlerde hepimize az da olsa iyi gelecek.
Deryayurt Momandbabyy yarın bı bilgi alırsan bana da yazabilir misin acaba bende aricam bı bilgi alırsan yazarım bide nereyi aramak gerekli acaba
Birsen2906 Yoğunluktan dolayı giremiyorum kızlar banka hesabına mi yatiyo yoksa pttye mi yatiyo bilen var mi
Momandbabyy Deryayurt Tabi ki bilgi veririm. Yaşadığınız ilçeye bağlı SGK numaraları var bildiğim kadarıyla. Ben o numaraları arıyorum. Genel bi numara var mı bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi?😊
Mercimek26 Bendede aynı şekilde kapsam dışı yazıyor. Geçen yıl 1000 tl almıştık. Ondada ilk kapsam dışı yazmıştı ertesi gün ptt kapıya getirmişti. Merak ettim yatcak mı yatmıcak mı kurum ödemelerine bakıyorum ama yoğunluktan girmiyo.
Fidan19911991 Mercimek26 nedir bu yardım parası arkadaşlar açıklayabilir misiniz benim bir bilgim yok malesef 🙈
Pasam55 Mercimek26 geçen sene bende aldım ama muhtarliga getirmislerdi acaba şimdide gelirmi ki anlamadım
benaslindayohum Poyaso ilk gecen yil mayista basvurdum bu yil da nisanda basvurdum ikiside surec devam ediyor diyor pttye yatan birseyde yok 😒e devlette gözüken