elifnurrrr Poyaso benim başvurum da da süreç devam ediyor yazıyor ama Başvuru hareketleri yazmıyor hiç biyerde nerden bakabilirim acaba
omrfrk RF2412 evet yatacak. Bende de sabah 0₺ görünüyordu. Şimdi baktım, 1100 ₺ olarak ödemeniz hazırdır yazıyor , sizede yatacak 🤗
hulya4627 omrfrk 1100 tl ödemeniz hazırdır yazıyor onun altında yardim durumuna kapsam dışına çıktı yazıyor alacakmıyım yinede
Aslanannesi1 lisansli_Mom49 lisansli_Mom49 Başvuru yapmadan çıkıyor zaten bendede kapsam dışı yazıyor PTT’den çekmek zorundayız oda bugün çok kalabalık 🙂
lisansli_Mom49 Aslanannesi1 ben aradım hesabima EFT yapmışlar daha düşmedi ama e devlete tanımlı hesabınız varsa oraya atarlar
Ayse7912 E devlete girince süreç devam ediyor yazıyor Ama verdiginiz banka ibanlarına yani mobil bankacilığına bakın derim benimde öyle yaziyor ama para yatmış hesaba hiç haberim yoktu
Annekus Huzurmelegim_28 suan herkes yüklendiği icin acımıyor sosyal yardım bilgileri diye Bi bakın orda da suan benim ödeme görünüyor sizinde görünmüştür belki