Smyyzynp Ninita sagol cnm yardım kısmında kapsam dışı yazıyor PTT kısmına da girilmiyor bekliyorum inşallah çıkar ya 🙏🤗
MercimekveAnnesi16 Çıkanlar tekrar alacakmış arkadaşlar bugün PTT’den öğrendim yarından itibaren dağıtımlar başlayacakmış 1.-2. Fazdan alanlar tekrar alacakmış başvuru red verip alanlar bilginiz olsun kızlar bugün öyle dediler
Momandbabyy Fundahasan maalesef yok pttye gidip şifre almanız gerekiyor. Ama pttyi arayarak bilgi alabilirsiniz belki yardımcı olurlar😊
Hilalayzz Ninita benim 0 TL gözüküyor ama yarın yatacak diyor PTT den çekebilirsiniz diyor yatacak mı
Ninita Hilalayzz 1 sütunda kesintisiz ödeme tutarı kısmı var birde yanındaki sütunda da kesinti tutarı 0 TL yazan sütun var. Kesinti tutarını mı gördünüz acaba?
Eegurefeoglu Candanesra hiç bilmiyorum geçen sene faz 1 döneminde başvurdum faz 2 dönemi de geçmişti hatta galina yaz sonu ekim gibi falan aldım parayı tam da paraya ihtiyacımız olduğu dönemdi ev taşıyacaktık masraf vs napcaz netcez derken çıktı valla
Poyaso Secuuss Aynı şekilde e devlet üzerinden pandemi sosyal yardım yazdığınız yere cimer başvuru yazin
26Merve shrbn25- PTT ödemeleri sayfasından da baktım canım ödenecek kayıt bulunmamaktadır diyor keşke yatsa doğum arifesi çok iyi gelecek
Gmmmm Ben iki kere basvuru yaptım ikisinde de süreç devam ediyor yazıyor ptt kurum odemeleri icin aradim ödeme bulunamadi diyor. yani basvuru kabul edilmedi mi
So12345678 Asya94 kuzum ben geçen sene de başvurdum bu sene de süreç devam ediyor yazıyor ikisinde de
lisansli_Mom49 Mihriban_er18 e devletten ama ben geçen yıl yapmıştım daha önce almıştım direk veriyorlar kayıtlarımız var onlarda