Eegurefeoglu Candanesra hiç bilmiyorum geçen sene faz 1 döneminde başvurdum faz 2 dönemi de geçmişti hatta galina yaz sonu ekim gibi falan aldım parayı tam da paraya ihtiyacımız olduğu dönemdi ev taşıyacaktık masraf vs napcaz netcez derken çıktı valla
kubrakokcan metehaninannesiii Benim ablam yaptı geçen sene. 2 defa çıktı hemfe ara ara. 2. Sinden haberi yoktu tesadüfen hesabında gördü parayı.
Masaliyam13 Selma33 farketmiyor süreç devam etsede alına biliyor kapsam dışı olsada ve sadece bir defa başvuru yapmanız yetiyor
Pinkandblue Fazdan yararlandiginiz icin yada surecte basvuru oldugu icin isleme alinmamistir diyor gecen sene almistik ama suan anlamadim
Hulyaa12-- Deryayurt Evet çok yoğunluk var bu kapanma parasından dolayı sık sık gir yada bekleme ekranı çıkıyorsa bekle herkes kontrol ediyor
Betulnuri Poyaso kapsama dışında yazmasına rağmen nasıl başvurdun canım bende başvuru yapmak istiyorum ama kapsama dışında dediği için yapamıyorum
Poyaso Betulnuri Daha başvuru günüm gelmedi çarşamba günü başvuru yapablrim ama Cimer den başvuru yaptim
Sedaabdullah Candanesra hangi numarayı aradınız acaba bende sayfaya girmeye çalışıyorum fakat girilmiyor yogunlukdan dolayı telefonla bilgi veriliyormuj yatıp yatmadıgı
Annekus lisansli_Mom49 kapsam dışı yazıyorsa yatıcak PTT üzerinden kurum ödemelerine bak Google edevletten