3sahinler Bebek arabalarının fiyatlarının uçtuğu şu zamanda sizler; Bebek arabası alırken nelere dikkat ettiniz? Önerdiğiniz marka modeli ve ne kadara aldınız? ÖnerMEdiğiniz marka ve modeli?
Snnraltnn 3sahinler pierre cardin twist plus aldım ben. Travel sistem. Prego escalade ile ikisinin arasında kalmıştım pierre cardinde karar kıldım. Fiyat olarak 3.500 - 4.500 ₺ bandında. Ben indirim zamanını denk getirerek 2.500 e satın aldım. Özellik olarak çift yönlü olmasına kolay açılıp kapanmasına dikkat ettim. Kaliteli malzemesi olması ve güvenliğinin sağlam olmasına dikkat ettim.
midekoruyucu 3sahinler canım ben mamma cheetah aldım 780liraya. öncelikle bütçeme göre hareket etmek istedim, zaten neyin ne olacağı belli değil dışarı çıkamıyoruz doğru dürüst ,çok pahalı olmasın dedim. çift yönlü olmasına dikkat ettim çünkü travel sistem istemiyordum, pusete de gerek duymadım bana gereksiz geliyor arabamız bile yok
metehaninannesiii 3sahinler daha kullanmadık ordaki çalışan bisi önerdi orda sürdüm baya güzel katlanıp kenara konulabiliyor pusetoyle birlikte 1000 tl aldik
gamzelihemsire metehaninannesiii Nanelisekerr merhabalar prego soloyu kullanmaya başladınız mı nasil memnun musunuz
Nanelisekerr Ben prego solo aldım. Hem travel hem kabin olarak geçiyor. Az yer kaplıyor ve hafif. Daha kullanmadık ama bakalım nasıl olacak
beyza1234 mima xari tercih ettik görünüşü sebebiyle ama kullanımı rahat mı bilemiyorum zamanla tecrübe edicez 13000 e aldık
midekoruyucu 3sahinler inan bana 400lük olanları alacaktım, yorumları çok kötüydü 300daha koyayım biraz daha iyisini alayım dedim de bunu aldım, normalde de dışarı çıkan biri değilim zaten sırf lazım olur belki diye alıyorum, herşey çok pahalı