Yagmur515253 Hamilelikte zararlı yeme alışkanlıklarıniz neler? Benim ki patlamış mısır deli gibi yiyorum iki günde bir .koladir cipstir öyle aliskanliklarim yok ama bundan vazgeçemiyorum 🙄🙄🙄😂
Nilya88 Yagmur515253 patlamış mısır aksine çok faydalıymş canım bende çok yiyorum diye baktım geçem gün tuzu az olursa en faydalı şeylerden bi tanesiymiş
milena11 Yagmur515253 valla herşeyi yiyorum. Burda bide hamburger yedim kızlar çok pişmanım ne yapacağım bilemiyorum postlarınıda güle güle okuyorum😅
Aslhn12 Yagmur515253 Burger kingggg 😍😍😍 yine canım çekti yiyeceğim bir ara 😅 cips kola off şimdi bile canım çekti valla eşim kızıyor ama gizli gizli yiyorum çocuk gibi oldum hahaha
Yagmur515253 Nilya88 yaa hıc arastirmamistim çok şaşırdım şuan aserir gibi mısır yiyorum inşallah faydalıdır dediğiniz gibi 😂😂
Dilekcnkn milena11 Ayy hiç sorma bende gülüyorum valla ne olsa yerim yani hasta değilim ya sonuçta 😂😂
Yagmur515253 milena11 alışkanlıklardan bahsettim ben hiç mi yok takıntı derecesinde yediğiniz bı yiyecek 😊