Selam kızlar,
Sallanmayan beşik düşünüyorum ancak sallaman gerek rahat uyutmak için deniyor bol bol.
Sallamak zararlı değil mi? Tecrübeli anneler, siz ne düşünüyorsunuz? Hangi beşik daha kullanışlı oluyor?
Selam kızlar,
Sallanmayan beşik düşünüyorum ancak sallaman gerek rahat uyutmak için deniyor bol bol.
Sallamak zararlı değil mi? Tecrübeli anneler, siz ne düşünüyorsunuz? Hangi beşik daha kullanışlı oluyor?
Bende çok arada kalmıştım bu konuda. Sonunda sallanan aldım. Ama çok kolay sabitlenebiliyor. Bende ihtiyaç duymazsam sallamak istemiyorum tabi
Lezginka sallanan beşik aldım orada uyumayı sevmediği için kucakta sallanarak uyuyor sesli ortama alıştır öyle gitsin dediler isterse 24 saat uykusuz kalsın istemiyor ne zaman sessiz karanlık bir yere geçersek uyuyor sallanan al alışırsa sallama ki inşallah alışır ☺️
Lezginka kesinlikle sallanan al. Şu an ayakta sallamakla geçiyor ömrüm 🤣 sallanan beşiğe asla sevemiyor Bi garip geliyor uyuyamiyor
Lezginka biz sallanan aldık sallansın istemezsen sabitleniyo ama kesinlikle sallanan alın🌸
Ben oğluma sabit ikea beşiklerinden aldım doğduğundan beri dümdüz yatıyodu çok rahat büyüdü ne ayağımda salladım ne bi örtüde hatta daha sonra sallanan yerdeki salıncaklardan aldık asla binmedi ağladı kendini atmak istedi şuandada yanına uzanıyorum birlikte uyuyoruz bence nasıl alışırsa öyle gider en az iki yıl sallamak mı istersin rahat olmak mı ☺️ Tabi bebek kolik gazlı sıkıntılı vs olmazsa o gibi durumlarda belki sallanmak isteyebilirler bilemiyorum 🤷🏻♀️
Lezginka Sallamak tabiki zararlı değil kaldı ki hamilelikte bebekler amniyon sıvısında sallanıyor, o yüzden de alışıyorlar
Hepinize çok teşekkürler. Sallanan alacağım 😊❤️