deletedmom1242 sara01 ben oldum canım vururken hiç agrı olmadı sinek ısırığı gibi birsey sonrasındada bir gün duş alma ve üzerine fazla yatma hiç agrı olmuyor bende olmadı çok şükür dıkkat ettım oyuzden yani hicde korkulacak birşey yokmuş canım 😊🙂
deletedmom28 sara01 hiç ağrım fln olmadı zaten severim iğneyi 😝 haftaya da ikinci doz u vurulcm nasipse
busrasahinn sara01 21 haftada oldum ağrı falan olmadı sadece 2 3 gün üzerine yatamadım o kadar bende çok korkmuştum hemşirem kişiden kişiye değişir dedi inşallah sende de olmaz hiç bişey😊
Hanif sara01 kişiden kişiye değişir ayrıca ben birinci doz da hiç ağrı yaşamadım ama ikinci doz da fazlasıyla ağrı oldu.
HaticeTygnTpc Haziranın 1 inde ilk dozu oldum ikincisi Temmuzun 1 inde. Bende cok ağrıyor diye duymuştum ama birkaç gün hafif bi ağrı oldu sonra gün geçtikçe normale döndü aşırı bir ağrı zorlanma yaşamadım. Ilk gunler üstüne yatmadım zorlamadim o kadar. Ama kisiden kisiye göre degisiyor hic agri hissetmeyen veya cok hisseden de var 👍
Gozdealpu Ben ilk aşıda kolumu çok zorladım o gün. Sonra hafif bi hareket zorluğu yaşadım. 2. Dozda hiç problem yaşamadım
Elcnerdgn Bende oldum 1hafta önce ağrı falan okadar cok abartıldığı kadar olmuyor sadece biraz kolunda bi ağırlık oluyor oyüzden kullanmadığın koluna vurdur
Umrankement sara01 canim sende ekim annesiysen biraz gec kalmadin mi asiya ? 2 doz yapiyorlar gebeligin ilk haftasi ve 20 haftalarda . Olmadiysan hemen ol hic bi agrisi yok ve cok onemli bir asi.
sara01 Umrankement evet biraz geç kaldım yarın 23. haftaya gireceğim. sağlık ocağı aşı için arayacağız dediler aramadılar nasipse yarın olacağım.
HaticeTygnTpc Umrankement Nasil gebeliğin ilk haftası ? Yanlışınız var. 20 veya 21. haftada ve 1 ay sonra olacak şekilde iki doz yapılıyor.
Umrankement sara01 anladim ihmal etme canim dogumdan sonrada veriyorlar asi tarihi hepsini ol omur boyu seni korucakmis cok onemliymis o yuzden dogum asilari .
Ipek3427 sara01 Geç kalmadın ben 26 da oldum diğerini 30. Haftada olucam gebeliğin son 2-4 haftasında olmuyor sadece😊
Nupelda sara01 yaptıktan sonraki gün şiddetli bi ağrı oldu sonraki günler yavaş yavaş geçmeye başladı tabi herkeste farklılık göstere biliyor senin ağrın olmaz inşallah