Kızlar sonunda nazlı kızımla kavuştuk hamileliğimin başından beri hep normal doğum olcak diye bekledik ama gerçekten doğum şekline bebek karar veriyo 40+1 de doktor kontrolümüz vardı ve o güne kadar normal olcak diye bekledik ama kızım daha kanala bile girmemişti ve benim dayanacak gücüm kalmamıştı doktorumuz ertesi gün sezeryanla alalım dedi bende kabul ettim sabah 11 yatışımız yapıldı 1 de beni aldılar ameliyathaneye hemşireler çok çok ilgiliydi her işlemi tek tek anlattılar anestezi uzmanı geldi epudralimi yaptı benim canım çok tatlıdır ve gerçekten hiç acımıyo o sıcaklık bacaklara inmeye başladı ve hızlıca yatırdılar doktorumla muhabbet ediyoduk ben başlarken haber vercem sana dedi ama ben çok korkuyodum aşırı heyecanlıydım bi anda çekiştirme gibi hissettim doktoruma hani haber vercektiniz dememle miniğimin ağlamısını duymam bir oldu kalbim yerinden çıkacak gibiydi hemen getirip yanağıma koydular o pamuk gibi teni tenime değince nefesim kesildi çipil çipil bana bakıyodu ağlaması kesildi resmen dedimki bu dünyanın en en en güzel şeyi rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın sonra giyinmeye götürdüler benim dikişlerim atıldı meleğim beni odada bekliyodu odaya gittim memeyi hemen tuttu çok şükür bi kaç saat sonra gelip beni yürüttüler ilk yürümemde hiç zorlanmadım ikinci kez kalktığımda başım döndü midem bulandı hemşireler bi iğne yaptı hemen geçti gece saat başı emzirdim kalktım kendim aldım bebeğimi ertesi gün eve geldiğimizde bütün işlerimi kendim yaptım yani anlıcağınız hiç yatmadım bugün 6. günümüz adapte olduk dikişlerim iyileşmek üzere size tavsiyem depend mutlaka ama mutlaka alın gerçekten hayat kurtardı hastahane çantama koyduklarımdan kullanmadıklarım çok oldu 1 gecelik 1 önden düğmeli pijama kullandım makyaj malzemesi falan götürmüştüm fotoğraf için hiç gözüm görmedi yani bebiş içinde 10lu hastanene çıkışı 2 tane 5li takım tam yetti inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı sormak istediklerinizi sorabilirsiniz 😇