Neserkan Kızlar ilk kızım 5 yaşında diğeri 10 aylık ve 14 haftalık hamşleyşm ikisini de normal doğurdum ama belki bana kızacaksınız sinirleneceksiniz 3. Hamileliğimi kabullenemiyorum çok üzülüyorum hiç hazır değildim normal Doğumlarım çok zor geçtiğinden spral taktıramadım korkumdan şimdi de hamile kaldım 😪🤧bazen kendime güven geliyor bakarım Allah’ın izniyle diyorum mutlu olmaya çalışıyorum ama genelde üzülüyorum çünkü çalışıyorum ve annem çocuklarıma bakamayacak bakıcıya bırakacağım için üzülüyorum hadi 2. Zar zor baktırırdım da 2 tane küçüğe bakmıyor 😥
MistarShiki Neserkan allah herşeyin en hayırlısını verir canım allah yardımcın olsun herşeyin üstesinden gelirsin 🙏
Gozdealpu Benim eşimde 2. Çocuğu hemen istiyor ama çalışan kadın için çok zor. 33 haftalığım şimdiden bakıcı arıyorum. Nasıl güveneceğim bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Annenizin yanına part time yardımcı tutabilirsiniz belki. Benim bi akrabam öyle yaptı. Hem anneniz de çok yorulmamış olur Keşke maddi sıkıntılar olmasa da evde kendimiz bakabilsek.