Aleynaa1 Aykizss henüz yumurtlama olmamış ama bi kaç güne yumurtlama olabilir hatta yarın bile yumurtlama görebilirsin benim öyle olmuştu
gizemozdemir90 Aykizss baya koyu ama yine de esit gelmedi bana. Degerlendirin bence ama yarin yapmaya devam edin.
melekanesi Aykizss canım bugünü mutlaka değerlendir. Yarın da mutlaka aynı zamanda yapmayı unutma. Hadi inşallah.
Aykizss gizemozdemir90 Aleynaa1 Değerlendirmelimiyim bu günü ? Sonra sperm kalitesi düşer diye endişe ediyorum
-PembePapatyam- Aykizss 24 saatte yeniler sperm o yüzden bugün değerlendir yarında daha koyu olursa değerlendirmeye devam et ama saatine dikkat et bugünden daha erken saatlerde olmasın
Aleynaa1 Aykizss eğer dünü değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin ama dünü değerlendiyseniz bence bugün bekleyin yarını değerlendirirsiniz. Çünkü yarın yumurtlama görürseniz 3 günü değerlendirmenizde fayda var
gizemozdemir90 Aykizss yumurtlamadan once 3 gun yasiyor spermler, yani yarin veya sonraki gun bile yumurtlasaniz bugunu degerlendirmeniz etkili olabilir. Yarin tekrar yapin, ayni koyuluk varsa yine degerlendirin yoksa teste devam.
-PembePapatyam- Aykizss ilişki içinde aynı saatleri seç canım sperm kalitesi için bugün atıyorum 11de olduysa yarın bundan erken olmasın aynı saatlerde olsun 😊
Aykizss Aleynaa1 gizemozdemir90 -PembePapatyam- https://resimyukle.io/r/hgVbkAJDnS Dün daha koyu bugün neden açık renk oldu kızlar bu🤦🏻♀️
[silindi] Aykizss dün yumurtlaman olmuş canım bugün de çatlaman inşallah dünü değerlendirmişsindir 🤲🏻
-PembePapatyam- Aykizss büyük ihtimal dün yumurtlama bazen testler yüzünden de tam koyu olmuyo değerlendirmeye devam canım bugünde değerlendir 😊 iki üç günü boş geçme
[silindi] Aykizss iyi o zaman kuzum bugün ve yarını da değerlendir ihtimalin artsın ❤️ Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim kucağını doldursun 🌺
gizemozdemir90 Aykizss esinizin spermlerinde sorun yoksa art arda da degerlendirebilirsiniz, doktorlar sperm sayisi ve kalitesi dusuk olanlara bu donemdr gun asiriyi oneriyor