KZeynepk Kızlar doktorunuz kontrollere hangi sıklıkta çağırıyor benim doktorum 3 haftada bir çağırıyo bana sık geliyo 1 ay üzerine olması lazım değilmi
meraklianne1 KZeynepk ben ayda bir gittim hep 32 olduk bundan sonra kaç haftada bir çağırır bilemiyorum 🙄 ama doktorum hiç çağırmadı beni önümüzde ki ay şu gün gel filan demedi yani ben kendim gidiyorum hep😁
KZeynepk twinss rahatsızlık değil çevremde tanıdıklarım 1 ay üstüne hatta 1 buçuk ay üstüne gidiyor sadece benmi böyleyim diye merak ettim
Mervebektass Benim doktorumda ben 26 haftalığım ilk haftalar 1 ayda çağırıyordu şimdi 2,3 haftaya düştük çünkü erken doğum riskimiz var 🤲🏻
Hayalizlerim KZeynepk daha erkenmiş niye o kadar sık çağırıyorki bir sorun yoksa ayda bir gidiliyor yani ben bir ay geçince gidiyodum özel hastaneye mi gidiyorsun doktor kendimi söylüyor şu gün gel diye
Gulbahar_1 KZeynepk yanı genelde bır ay bır sorun yoksa mesela bana arada 3 haftada dıyor hesaplıyorum bır haftada ben ekliyorum bır ayda gıdiyorum yıne her türlü🙈😊
1anne-2bebek KZeynepk genelde 24 ten snra 3 haftaya düşüyor cagırması. Tabi ki erken cagırması guzel ama belkı hastanelere sık gitmek ıstemediğindendir. Malum ozel hastaneler bıle pandemı hastanesı. Ne kadar dıkkat etsekte Allah korusun ınsan korkuyor bu donemde. Yoksa kım ıstemez dimi 😍
KZeynepk 1anne-2bebek tabikide öyle😍 ne kadar dikkat ediliyo gibi görünse de özel hastanede kalabalık oluyo
KZeynepk Hayalizlerim herhangi bir sıkıntı yok herşeyi gayet iyi önden gidiyor gelişimi felan özel hastaneye gidiyorum canım
1anne-2bebek KZeynepk oyle oyle. Ben detaylı için hastaneye gıttıgımde acile koronalı hamıle biri gelmiş acil kadın dogumcu cagırdılar. Tabı kı dıkkat edılıyordur ama kokuluyor
Hayalizlerim KZeynepk bende özele gidiyorum kendim bir ay hesaplayıp öyle gidiyordum 30. haftaya kadar falan sonrasında sıklaşıyor nts falan oluyor. Birde her gittiğinde muayene ücreti alıyorsa bütçe açısından da sıkıntı yani sor daha geç git
Gulbahar_1 KZeynepk yanı özel bir durum olmadığı sürece bır ay evet tamamlarım mutlaka 😂 çok şükür bişey olmadı 🙏🏻
Melek_Erten KZeynepk risk falan gördüklerinde genelde kisa tutuluyo diye biliyorum. 29 haftalik olcam 1 aya gün verdi sonra ne olur bilemem.
KZeynepk Hayalizlerim tabi canım her gitmeme muayene ücreti alınıyo bu ay eşimin çalışma saatinden dolayı 1 hafta geçe attim çok geciktirmeyelim kontrolleri dedi 1 ay üstüne gittiğim için
Hayalizlerim KZeynepk garip valla ilk kez öyle doktor duydum para için erken çağırıyor dicem ama hastaneyse para onun cebine de gitmiyor bilemedim yani