Ceyo93 Glsmyldz09 haftada 1 gireceksiniz son m haftalarda 3 güne 1 ben 40ı doldurdum 2 gün sonraya çağırdı doktor
Senayyalcin Glsmyldz09 Nst zaten sürekli girmeniz gereken bir şey değil sancı veya bebeğin hareketlerinde azalma olduğunda giriliyor genelde ama yine de 37den sonra falan her muayene de nstye de gönderebiliyor doktorlar 😊
Burcunur__ Glsmyldz09 ben 18. Haftamda Nst ye girmeye başladım . Herhangi bir sorun olmadığı halde siz geç kalmışsınız girmek için
Glsmyldz09 Ceyo93 cumartesi için çağırdı ama sonrası bayram haftası nasıl olacak ki duyduğuma göre yasaklar 19 mayısla da birleşecekmiş hiç bi fikrim yok 🤷🏻♀️
Glsmyldz09 Senayyalcin öyle mi ya benim ilk gebeliğim herhangi bi ağrım sancım yok umarım bayramdan sonra girerim bidakine 🙏🏻
Glsmyldz09 Burcunur__ bence siz çok erken girmeye başlamışsınız çünkü nst doğumun başladığını anlamak için yapılan bişey 🙏🏻
alazzeyneperva Burcunur__ 18 çok erken diye biliyorum bnde daha girmedim 30 lu haftalarda diyolar çoğu anne
Burcunur__ alazzeyneperva hmm bilmiyorum devlet hastanesindeymiş gidiyorsun kuzum ? 18. Haftamda başladım ben girmeye
alazzeyneperva alazzeyneperva sağlıkla doğsun inşallah 18 yine de çok erken özellerde o kadar erken baslamiyo diye biliyorum ama demekki hastaneden hastaneye deisiyo