Glcrp Kızlaaar İstanbulda hangi hastaneye hangi doktora göründünüz memnun musunuz özellikle Avrupa yakası için🌸🌸doğum ücretleri ne kadar 🌸🌸
momlove1 Glcrp başarı hastanesi başhrkim calıskan 160 tl muayene 2800 normal 3000 sezeryan dogum memnunum dokturumdan
Omerhatice Glcrp bağcılar medicine hospitale gidiyorum 150 tl muayene ücreti veriyorum Nasipse dogumda norml 3.400 sezeryan 4.000 isteğe bağlı sezeryan 5.000 tl imiş 🤗 oranin sürekli hastası isen indirim yapılıyor mesela bana norml doğum 3.000 🥰
Nuraygokce Glcrp özel esenler avicenna hastanesi 2inci doğumum olacak bayramdan sonra doktorum Sertan Aksu çok memnunum ilk doğumumuda o yaptı muayene ücreti 130
Busra_arslan Omerhatice merhaba bende aynı hastaneye gidiyorum, hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim? Memnun musunuz?
Alanurunannesi Kağıthane derince muayene 200 bezmialem eyüp ücretsiz ikisini de beğenmediğim için doğum sormadım😂🙈
Seferiyehatun Ümraniye’de doktor Tuğba hanıma gidiyorum, muayene 200 lira. Hastane değil kendi açtığı bir yer. Çamlıca medipolde doğum yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse, zorunlu sezerysn 3bin epidural 500 lira ekstra veriliyormus
Omerhatice Busra_arslan Dr Sibel hanıma gidiyorum çok memnunum canim 🤗 o hastaneyede o doktorada tavsiye üzerine gitmiştim zaten 😊
fatmacos Glcrp Özel güngören hastanesine gidiyorum muayene ücreti 90 lira normal doğum 1700 sezaryen 2200
Hayla34 Omerhatice ben de Sibel hanıma gidiyorum. Merak ettiğim doğum için mesai saati dışında olursa gece veya hafta sonu doğuma geliyor mu kendisi bu zamana kadar sormak aklıma gelmedi bu gidişte soracağım
Nesityyy Nuraygokce canım bisey sorcam kusura bakma böyle rahatsız ediyorum seni ama senin ultrason fotolarında bebek belli mi 🙈Bana verdiği ultrason çok ışıklı oluyordu fazla belli olmuyo bebek ☺️
Gamzeramzn Glcrp küçükköy bilge hastanesine oğuz gülere başladım canım 130 tl muayene ücreti 2800 normal zorunlu sezaryen de 3400 müş tabi tekrar fiyat sormam gerek
Fiknet Beylikdüzü Medilife hastanesi muayene ücreti 135 TL normal doğum 2.500 sezaryen 3000 TL Doktorum Burcu Betül Kazdal gayet de memnunum
ozgeyuceturk Fiknet Merhaba bende o hastaneye gidiyorum. Filiz becerikli doktorum. 115 tl muayene ücreti. Normal doğum icin 1750 sezeryan 2750 dediler bize. Doktora gore degisiyor sanırım