Semrakrbck Kızlar doğumuma 2 hafta kaldı ve kaç haftadır sol gögsümde sadece sıvı geliyor diğerinden neden gelmiyor acaba bilginiz var mı
semsem21 Semrakrbck 20. Haftamda bende de oldu aynı şey. Sol göğsümden geliyor sadece. Azıcık bastırsam çıkıyor ama sağ tarafı ne kadar sıkarsam sıkayım çıkmıyor. Damarların genişliğiyle alakalıymış, tecrübeli annelerden duyduğuma göre.
Buketkucuk Semrakrbck gayet normal benimde 26.haftamdan beri arada geliyor şuan 39+1 haftalığız o bebeğimizin sütü🐥🙈
Semrakrbck Arifcaninannesi evet bende onu merak ettim ikisinden neden gelmiyor acaba doğumdan sonra soldan mı çok gelecek
Girlsmomm semsem21 göğsünüzü sıkmanız çok tehlikeli ilk süt bebeğiniz için çok önmeli ayrıca doğumu tetiklediğini söylüyorlar Bi daha yapmayın bence ya da Dr a danışın
Kndmr semsem21 göğüsünüze sıkmayın bu erken doğuma sebeb olurmuş süt salgıladığı düşünerek göğüs erken doğuma sebeb olurmuş 😌🥰
Cigdem175 semsem21 göğsunuz ü sıkmayın,çok dokunmayın.erken doğumu tetikliyor.doktorlar,röportajlarında hep böyle söylüyorlar.kücük bir bilgi olsun😊
Semrakrbck Buketkucuk evet ama birinden geliyor sadece merak ettim bide solda hep yatıyorum acaba ondan mı
Gul-42 Kızlar benımde sag gogsumun koyu renklı olan yeri şişti 4 aylık hamıleyım neden olmuş olabılır solda bsy yok
Semrakrbck Gul-42 bilmiyorum canım benimde koyu renkli olan yerde bazen şişlik gibi kabartılar oluyor
Arifcaninannesi Semrakrbck Vala cnm benim ilk oglum sadece sagdan emdi soldan emmedi annemin dedigine gore sagin kanali acik solunki kapalı gogus pompa aldim ancak dogumdan sinr asurekli sagarak onuda acicam
semsem21 Semrakrbck valla orasını sormak aklıma gelmedi ama endişe etmeyin muhakkak gelecektir ondan da.
Buketkucuk Semrakrbck olabilir🙊 zaten bir memeden her zaman daha fazla süt gelir ve bir meme her zaman diğerinden daha büyük olur benimde genelde sağ mememden geliyor
semsem21 Girlsmomm o zaman bilmiyordum. Doktorum da sıkma dedi artık sıkmıyorum. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🤗
semsem21 Kndmr o zaman bilmiyordum merak edip sıkmıştım. Doktorumda sıkma deyince bir daha sıkmadım. Teşekkür ederim yine de bilgilendirmeniz için 🤗