Dilangunes Hanımlar 27+4 gebeyim ve daha yeni lavaboya girdiğimde kahverengi leke gördüm damla damla kahve leke iç çamaşırımda ne yapmalıyım? Normal mi bu ishalde olmuşum
Esra-sari Dilangunes kahverengi akıntı ve kan görüldüğünde muhakkak doktora gidilmeli normal kabul edilmeyen bişey
Asyaayaz1 Doktorunuza ulaşıp bildirmelisiniz yada hastahaneye gitmelisiniz ona göre tedbir alınabilir hemde içiniz rahat etmiş olur..
Mihracs elisa123 canım hiç normal değil bence tabi kişiden kişiye göre değişir bendede gelmişti çok az peçeteyle silince görmüştüm devamı gelmediği halde proluton iğne.ve progestan kullandım önlem amaçlı
elisa123 Dilangunes bnm kahverengi akıntım oluyor plesentam aşada oldugu için 16 haftalıgım bu arada ama sizinki neden bilmiorum insAllah hersey yolunda gidiyordur doktorunuza bir sorun o dha iyi bilgi verir
elisa123 Mihracs Ama arkadaşın sorunu nedir bilmiyoruz tabi insllh birsey yoktur sag salim bebeklerimize kavuşuruz🤲
Mihracs elisa123 inşallah hepimiz sağ salim kavusuruz orası ayrı tabiki gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun