ipekursat Fulya01 17+1 doktorumda daha önce söylemeyi uygun görmüyormuş biraz garantici en garantisi de detaylı ultrason zaten😂erkek cinsiyeti,ben bildiğimden beri erkek hissediyodum hiç kız kıyafeti bile bakmamıştım nedense
flowers Fulya01 13 te tahmini vardı söylemesini istemedik, tahminle olan arkadaşlarımın sonradan değişmişti. 16 da net öğrendik:)
3uncuyeAnneOluyorum Fulya01 ben yurt dışında yaşıyorum, 22 haftalık olmadan söylemiyorlar, sadece emin olunca doktorum 14 haftalıkken söylemişti oğlumda (9 sene önce) biraz bekliyoruz ama sonuçta yanılma riski de azalıyor o haftayı bekleyince 😊
Asyaayaz1 Oğlumu 13 haftada öğrendim kızımı 14+1 de öğrendim cinsiyetle alakası yok tamamen pozisyona bağlı bir durum..
Fulya01 ipekursat bebeklerimiz aynı benimki daha belli etmedi kaç tane doktor degistirdim gine öğrenemedim
ipekursat Fulya01 daha erken öğrenince değişir mi şüphesi bi tık daha fazla oluyo bence en güzeli inşallah gösterir kendini 😋
Fulya01 ipekursat hepimizin inşallah RABBİM Herkesin kucağına sağlıklı mutlu huzurlu evlatlar nasip etsin
2inciannelik Fulya01 ilk gebeliğimde oğlumu 11 de şimdi galiba kız Onu da. 11 de tahmin etti . Cuma günü netleşecek
Omerhatice Fulya01 oglum 12. Haftada belli oldu kizimda 17 de kiz gibi dedi doktorumuz ama emin değildi en net 24 de detayliya gidince gördük 😁