jasmin001 Kimbilir38 29. Haftadayim bel ağrısı,alt kısmın ağrısı, ayaklarda şişme bide rahat uyuyamama hepsi var 😁
Kimbilir38 nhl_1 agirlasiyoruz iste git gitde 😂 internette bakiom 35 haftada kadin benden dinamik benmi cok yorgunum anlamiom
nhl_1 Kimbilir38 inanın bende öyle hareketli hamileleri görünce ağzım açık izliyorum🤦🏻♀️😄 ben yataktan kalkarken zorlanıyorum millet hopluyor zıplıyor şaka gibi 🤦🏻♀️
Seminn Çok şükür riskli bir hamilelik geçirmiyorum ama hamileliğin keyfini öğrendiğim ilk hafta yaşadım sadece sonrası bulantı kusma enfeksiyon şimdide şişlikler 😃 çok şükür bu halime tabi
Esra_42gunindi Kimbilir38 amin canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 🥰
Nevenia 34+1 iz bu zamana kadar sıkıntısız geldik çok şükür. Umarım bundan sonra çok zorluk çekmeyiz🥰
Sisiko Kimbilir38 bende 27+1 deyim şükür hiç bir sıkıntım yok zor geçiyor diyebilcek kadar arada hafif bıçak saplanmalarım oluyor onuda çalıştığım için ona yoruyorum bu aralar yoğunum onun harici çok sakin bir oğluşum var 🤲💙
Kiki-rikii [silindi] ayy tek değilmişim demekki yediğimi sindirmek ölüm Gibi bulantı saymıyorum zaten
ysmn_kck17 Kimbilir38 30 üncü haftamizdayiz çok şükür karnımı görmesem hamileliğimi unutuyorum bide benim bebe biraz sakin genelde uyku mod o yüzden ağrı , sizi maşallah diyeyim suanlik problem yok . Ben şok 🤭🤭