RuyasMom2 ruyadandunyaya 3-4 haftam kaldı inşallah önümüzdeki hafta temizlik olacak çantalar hazır oda hazır . Temizlikten sonra beklemeye geçeceğiz ☺️
RuyasMom2 ruyadandunyaya evet heyecan artıyor 😍 hayırlısıyla gelsin valla bu kadar hasret yetti 🙈 darısı size inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
ruyadandunyaya RuyasMom2 çocuğumun cinsiyetinde yanılma olunca haliyle ismi de değişti Eliz ismini düşünüyoruz eşimle sen ne koyucaksın🤩 ayrıca bende emzirirken görüyorum hep analık işte rüyada bile çocuğumuz aç kalmasın diyoruz 😂
RuyasMom2 ruyadandunyaya yaa çok güzel isim Eliz 🥰 ismiyle yaşasın inşallah prensesss , benimki de Allah nasip ederse ismi Rüya olacak canım 😌 evettt rüyada bile analık damarımız tutuyor 😄
ruyadandunyaya RuyasMom2 ay biliyo musun rüya olsun dedik dünya olsun dedik ve eliz de karar verdik ismiyle yaşasın güzel kızlarımız ❤️❤️❤️
Minnosannem12 ruyadandunyaya halısı ve perdesini alamadım heryer kapalı mağlum hastane cantamizi hazırlanacak bez de almadım 😔😂doguma giderken alicaz galiba
Ebru92 masalsmomm bence artık oda boyamayın yenidoğan bebeklerin akciğerleri boyadan çok etkilenirmiş öyle birşey duymuştum bi doktordan
ruyadandunyaya Ebru92 evet doğru bi tespit bu belki bebeklerin odası için özel bi boya vardır ya da duvar kağıdı falan da olur aslında
masalsmomm Ebru92 doguma daha var diye boyayalım dıyoruz havalandırırız havalar düzelsin diye bekledik ama zaten bu kısıtlamalar kötü oldu bide 19 mayısla birlestirilip 1 hafta daha uzayabilir diye görüşülüyomus iyice yıkıldım 😰
ruyadandunyaya RuyasMom2 inşallah çocuğum doğarken erkek demezler iki defa isim koyduk bi erkek ismi bi kız ismi kızım olsun çok istiyorum Eliztoşum diye sevicem😍
ruyadandunyaya Minnosannem12 ay sorma ben şok yaşamadım psikolojik olarak kötü hissettim çünkü kendimi oğlum olacağına inandırmıştım 😅