Patasana_ Bugün bende ilk dozumu oldum hafif ağrı var akşam duşa girip ovdum biraz inşallah bununla kalır. Ama yan etki yaptı bende vurulduktan 1 saat sonra kustum öyle bi etki oldu mu birinizde doktorum normal dedi ama korkuyo insan yine de 🤷🏻♀️
Masal2020 Patasana_ 1gün duş alma dedi hemşire su tutulmaması gerekiyormuş bide ovmuşsunuz orasına fazla degilmemesi gerekliymiş
Erni34 Patasana_ ben de dün oldum sabah akşam kustum ve ateş yaptı ben dr um normal dedi yarına kadar beklicem😇inşallah geçer hemen
senaynurbayoglu 19 haftalığım ilk hamileliğim henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum o yüzden gitmedim daha sağlık ocağına aşı için .
Ftma_a Merve0717 bugün 5. Gün şükür geçti ağrısı. Kemiğin ici ici zonkluyor değil mi. 2. Dozu vurulmaya korkuyorum valla
Minigim-ben Ftma_a canim 2. Dozu dun yaptırdım. İlki benim de çok agrimisti kolumun üstüne asla yatamamistim. Cok şükür bunda oyle bir sorun olmadı cok hafif agri var ama yatabiliyorum. Insallah seninki de hafif gecer korkma😊
Nurlumerve Tugsem1 bana da 1986 sonrası doğumlular için tek doz yeter dediler ama ben kabul etmedim ısrar ettim perşembe günü 2. Dozumu olucam inşallah 🙏🏻 Keşke baskı yapsaydınız
Minikimmmm Merhaba ben ilk asimi 26 haftalikken oldum 2. Doz asimda yarın olacak inşallah yani 32+0 haftalığız suanda
Fatma3542 Ben daha olmadim suan 19+5 haftaligim sağlık ocağı arıyor mu acaba aşı için ? Bekliyorum olmadi ben urayacagim bir ara sözde Çok sık Goruscez dediler bir daha aramadi lar sanırım Kimi doğuma yakın oluyor aşıyı
yagmurdogann HappyMom hamilelik öncesi 1 doz olmuştum 22.haftamda 1 kere yaptırdım 2.dozu 6 ay sonrasında yanlış hatırlamıyorsam 3.dozu olup 5e tamamlamayı düşünüyorum.
Nbiye MinikEkran hemşire 5 doz oluyor dedi ilk gebeligim olduğu için bilmiyorum hepsini olmam gerekiyor mu
MinikEkran Nbiye evet canım ben hepsini oldum 5e tamamlanınca bidaha vurulmana gerek kalmıyor diğer gebeliklerinde
Baharcilek -ilk-gebelik benim bildiğim tabi heryerden de doktorların dediği dört buçuk aylıkken ve beş buçuk aylıkken vurulur sonuncusu da doğumdan sonra vurulur