Tugsem1 33+6 dayız ve bana sadece bir doz vuruldu ikinci doz için gün verildi gittim ama yapmadılar. İlk hamileliğim. 2 doz mu olması gerekiyor 🤔 ne yapmalıyım. Şuan endişelendim baya
Nurlumerve Tugsem1 bana da 1986 sonrası doğumlular için tek doz yeter dediler ama ben kabul etmedim ısrar ettim perşembe günü 2. Dozumu olucam inşallah 🙏🏻 Keşke baskı yapsaydınız
Gamgam2506 Tugsem1 endişelenmeyin tek dozun 6 aya kadar koruyuculuğu var zaten haftiz da baya ileri illa üç doz olacak diye birşey yok. Benim doktorum tek doz da yeterli dedi
Tugsem1 Baharcilek eğer istersen 16 eylülde yaptırabilirsin dedi şimdi gerek yok dedi. Tüm hamilerere sorduğumda iki doz aşı olmuşlar
Ozlem35- Geçen hafta vuruldum ama öyle aman aman bır acı olmadı çok şükür kolumda sadece bırkac gün uyurken zorlandım
MinikEkran Alyaesmaa Haziran da 4 yaşında oluyor kızım ama sağlık ocağı 5e tamamladığımız için tekrar vurulmayacağını söyledi canım
Gulsurmeli _merveksk Merhaba Annemiz, Yazdığınız yorumlarda bazen kullanıcı adınızın yerine [silindi] olarak yazması, anlık bir yüklenme hatasıdır. Yenileme işlemi yapınca hemen düzelmektedir. O an [silindi] olarak sadece siz görüyorsunuz. Tüm kullanıcılar size ait kullanıcı adınızı görüntülüyor. [silindi] yazması herhangi bir yorumunuzun silindiği anlamına gelmemektedir. Profilinize giriş yaparak [silindi] yazan yorumunuzun aslında silinmediğini görüntüleyebilirsiniz. 🥰
es_aybala 5 nisanda ilk dozu vuruldum 20 haftalıkken 5 mayısta 2.mdozu vurulcam şişme olmadı ama ağrım oldu çok üstüne yatamadım kolumu zor kaldırdım
Ysfsencerinannesi HappyMom 15 haftalığım bugün gittim hemşire erken dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem önceden Aralık’ta 1. Doz vurulmuştum çalıştığım zamanlar 2. Dozu direk vurcaklar
Merve0717 HappyMom HappyMom 18+1 de vuruldum 2.cisini 1ay sonra kolum da çok ağrı oldu 3.gun bugün sizde de oldu mu 😊
Ftma_a Merve0717 bugün 5. Gün şükür geçti ağrısı. Kemiğin ici ici zonkluyor değil mi. 2. Dozu vurulmaya korkuyorum valla
-ilk-gebelik Benim bayramdan sonra gel dedi hemşire ancak geç olur mu ki gibi ikilemde kaldı 20+5 e denk geliyor . Bilen var mı acaba sıkıntı olur mu?
Bahar2622 -ilk-gebelik merhaba ben bugün 20+5te vuruldum, sağlık ocağındaki ebe tam 20de çağırmıştı ama doktorum önce detayli ultrasonu yaptıralım dediği için 5 gun geciktirip gittim, kimse geç demedi sorun olmadı😊
BuseVV -ilk-gebelik 22+0 da yaptırdım geçen hafta hatta. Dr um bir şey olmaz dedi. 20den önce vurulma erken demişti zaten.
minnosanniss -ilk-gebelik canım benim doktorum 20. Haftamda yönlendirdi sağlık ocağına 5 günden birşey olmaz diye düşünüyorum ama sen yine doktoruna bir sor 😇