Cagtanee74 Yarın adet olmam gerekiyo niyetliyim şişkinlik gaz var burda bi arkadaş yazmıştı göbek altında kahverengi çizgim var sizede olmuşmuydu böyle belirtiler ve kabızlık var hafifte sırt ve bel ağrısı 😞
ss-aa Cagtanee74 şişkinlik oluşmuştu benimde ilk zamanlar ama kahverengi çizgi 3 aydan sonra oluşmaya başladı . Çok halsizlik vardı . İnşallah çift çizgiyi görürsün . 🙏🙏🙏🙏
Adaa8905 Cagtanee74 Evet bende akıntı göğüs hassasiyeti ve bu dediklerinizin hepsi vardı bugün test yaptım pozitif canım
whitedream Cagtanee74 o göbek altı kahve çizgim ergenlik döneminden beri var😄 inş güzel hayırlı haberi alırsın
Cagtanee74 Adaa8905 şimdi okudum bende yazdıklarını inşallah tabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhh canımm 😊😊 yarın sabah test yapıcam
Adaa8905 Cagtanee74 Sağol kuzum inşallah çatlatma iğnesi den bu yana beyaz akıntım ve kaşık ağrım var sana da nasip olsun inşallah
Adaa8905 Cagtanee74 Hiç beklemiyordum şuan hatta inanamıyorum kendimde değilim inşallah butuuunnnn isteyenler yaşasın bu duyguyu 😘🙏🤗
Cagtanee74 Adaa8905 amin inşallah canım bende geçen ay yaptım idrar testi bozuk çıktı ümitsizim bu ayda ama Rabbim biliyo yeri ve zamanı var herkese nasip olsun inşallah😊
mefer-42 whitedream ben tekim sanıyordum bende de var uzun süredir bi kere karın ağrısı için acile gittim doktor hamilelik geçirdiniz mi diye sormuştu bende bakardım tabi hayır dedim sonra niye sordunuz dediğimde çizginiz var demişti öyle farketmiştim meğersem hamilelerde oluyormuş 😂
Adaa8905 Cagtanee74 Bende geçen ay öyle oldum 3 test yaptım hepsi silik çıktı bir sonraki gün adet oldum