BegumIscanTunc melkesahn kendimiz aldık eşimin ailesi açık ve net bir şekilde kesinlikle bizden bişey beklemeyin dedi biz bişey yapamayız bebekle Begüme altın yaptım zaten dedi benim ailemde sallanır ana kucağı ve anne yanı besigimizi aldı halada alıyorlar
Medilifegun melkesahn bebeğimin herseyini kendimiz aldik sadece annemler zorla anakucagi aldı durumumuz varken başkalarının bisey alması eşime de bana da saçma ve yanlış geliyor aileler yanımızda olsun bebeğimizi sevsin yeter diyoruz
myylittleebabyy melkesahn Kayınvalidemler beşiğini aldı. Arabamızı amcamız alacak. Biz de aldırmak istemiyoruz ama alıp getirdiğimizde neden söylemediniz, biz de hevesleniyoruz tarzında laf ediyorlar. 🤷🏼♀️😊
XxKirmizibalik Tabiki kendimiz aldık çocuk gibi bize bebek arabası alın diyecek değiliz :) çok komik geliyor birşey beklemek kocaman insanlarız artık ailelerimize yük olmuyoruz onların ihtiyaçlarını giderecek yaşa geldik
hellobaby0 melkesahn kayınvalidemle aldı kimseden beklentimiz elbette yoktu ama oğlundan ilk torun olunca Biz alalım dediler bizde bişey demedik