Esra93 İstanbuldan Balıkesir’e tatile geldim İstanbul’da doktorum 22.haftada renkli ultrason yaptır dedi ama buradaki doktorlar 20-21de yapıyor aradığım hastaneler böyle söyledi. Sorum şu ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız kaçıncı hafta daha uygun olur 20-21 erken mi?
Gizemvencoglu Esra93 Ben 23. Haftamda yaptırmıştım 25 e kadar yolu var diye biliyorum genelde 21-25 arası yapılıyor
Zuhrenasyazici Esra93 banada 24. hafta dediler ama 24 geçmemesine dikkat edin çünkü bebeğin derisi normal deriye dönmeye başlayınca iç organlarını göremiyormuşlar
deletedmom351 Hayır canım 20. haftadan sonra yapılıyor zaten tabii daha erken de yaptıran var 25. 26. haftaya kadar vakit veriliyor diye biliyorum.
eydaNurParldar 22. Haftada yaptırdım dr göre değişiyor sanırım tatil için gittiyseniz bu süre zarfında idare edebilirsiniz ama zaten kendi doktorunuz takibinizi yapmadıktan sonra detaylı ultrason önemli mi bilemedim 🤷🏻♀️
Esra93 Gizemvencoglu 20-24 arası diye biliyorum burada bi doktoru çok övüyorlar ama 21i geçti mi bakmıyormuş
deletedmom351 Esra93 24. haftadan sonra yaptıran bir kaç arkadaşım oldu canım onun için söyledim yapılabiliyor.