Mdnyldz zynpcknn o ney öyle anlayamadım ama bişi birikmiş gibi. Benim şuan göbek deliğim yok oldu resmen dümdüz . Hic böyle biseyi görmedim bugune kadar.
Mervesngr71 zynpcknn Merhaba canım bende 34 haftalık hamileyim aynı şekilde benim göbek deliğimde böyle yani bire bir aynı, Bence sebebi bu doğum lekesi gibi bişey göbek büyüdükçe delikte dışına çıktığı için meydana çıktı bende hamileyken fark ettim 😂
zynpcknn Mdnyldz bende belki kir birikmiştir dedim ama bende ilk defa böyle bişey görüyrm benimde göbek deliğim yok olmuş tamamen ama bu son zamanlarda böyle biraz açılmış bi de bugünde bunu farkettim
Mumin Sen bence bı doktora git benimde öle 32 haftadayım göbek değil çok büyüdü olması gerekende bu zaten senin çok farklı.bisey olmus
Mervesngr71 zynpcknn bende ağrıda yok kalıplaşma gibi Bi durumda yok bende ilk fark ettiğimde çok endişelendim hatta Allah korusun bebeğin göbek bağıyla ilgili Bi sıkıntı vardır belki diye düşündüm ama bilgili kişilerden bilgi aldığımda doğum lekesi olduğunun farkına vardım yinede sen kontrole gittiğinde doktoruna Bi danış en azından içinde şüphe kalmasın canım