ogrencianne35 Sarellem aynen öyle valla herseyde vardır bir hayır bir de bana direk sezeryan ddi 31.haftada ben o zaman da çok sinir olmuştum
Bmom ogrencianne35 benim döndü canım ama çatı muayenesi oldum açıklıkta ilerleme yok 2 haftadir 2 cm bugün de bakti aynı yine embiye hanım bekleme taraftarı kesinlikle normal doğum yanlısı
BorasMom @ogrencianne35 Arkadaşım muzaffer beyi bırakıyor diye bende bırakıyorum Embiye hanıma geçiyorum😂😂
ogrencianne35 Nehirimmm06 öyle tabiki zaten bana direk sezeryan dediği zaman da ben çok sinir oldum normal doğum varken direk sezeryan önerilmesi doğru gelmiyor bana
Akkoyu Eceee7 benimde öyle bende özele gidiyorum ancak 3 saat beklediğim bile oluyor randevumu eşim hiç girmedi ama girenleri görüyorum
Gamzebrb Eceee7 ben özelde gittiğimde eşim girer içeri ama devlette eşi içeri almazlar ama içeri isteyen hasta girer çıkar bazen 2 hasta bile alırlar o kadar mantıksız ki yani başka hasta girebilirse benim eşimde girebilir 😂
mombursamom ogrencianne35 evet benmle de atismistiniz muzaffer bey icin. Bende skntli biseyde kendisi mesuliyet kabul etmeyp bskasina yonlerndirio yari yolda brakio gbilernden anlatmya calsmstm. Basinza da gelms zten benzeri cok sukur kurtuldgunza sevinin zararin neresnden donulse kardir.
ogrencianne35 mombursamom aynen öyle… hani bir de mesuliyet filan da değil eşim çok agresifmis agresif olması çok normal 35 haftalik hamile karısı önce oturup giriş işlemi yapılsın diye bekliyor. sonra 15 20 dk doktorun muayene etmesini bekliyor ve agrilarim var oturamıyorum da doğru düzgün
Bmom ogrencianne35 canım ben epidural sorduğumda doruk+600 dedi embiye hanim onuda sordun mu sen hayatta öyle galiba ama mesai saati dışında gece vs olursa +1200 dedi
ogrencianne35 Bmom ya o sancıyı ve acıyı çekeceğiz kaçış yok hiç boşuna ona 600 tl vermeye gerek yok prenses doğummus 😂😂
Bmom ogrencianne35 oda doğru gerçekten zaten covid testi falan filan her türlü çıkıyor fiyat inşallah suni sancidan almiyolardir ek ücret 😂
ogrencianne35 Bmom aynen bi de ne saçma sadece biz doğum yapan gebelere test yapılıyor. acil normal doğumla gitsek biz doğum yapana kadar zaten test sonucu çıkmayacak bile 😂 ve eşimden refakatcimden testte istemiyorlar ayrı bi saçmalık çözemedim