Kubrakarahann Asdfkgl bende bakalım çarşamba gideceğim inşallah kilosu normaldir 🤲 sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil..
Asdfkgl Kubrakarahann aynen 2.5 i bulsun yeter sadece şey oluyo ya bi sıkıntımı var da almıyo olmadıgını bile bile ya da besleyemiyom yaa oluyo
vasili21 Kubrakarahann ben de girdim canım ama zor geçiyor mide sorunlArı ve uykusuzluk🥺 bir de üzerine enfeksiyon çıktı bugün 😔 Perşembe ilaca başlıcaz 🙂 hayırla sağlıkla sorunsuz gelsinler inş 🤲
Kubrakarahann vasili21 sağlıkla gelsin🤲 Mide yanması ekşimesi çok zor gerçekten 🥺 ilaclarınızı ihmal etmeyinn🤲
Asdfkgl Funda8989 sonunda birini buldum 🤣 ya bebişin kilosu nasıl senin benimki 1 hafta gerideydi en son
Kubrakarahann Melmur ay tekmeler 🙊 benim ki bu aralar sakinleşti sanırım yeri daraldı artık çok fazla oynamıyor az ve öz sert darbeler yiyorum 😂 Sağlıkla gelsinler ama geldikten sonra da bize uyku yok arkadaşım hiiiiç hayal etmee 🤣🤣❤️
Kubrakarahann Asdfkgl bende birde çok fazla iştah yok çok garip 😒 vitamin falan alıyorum kendimi çok zorluyorum yemek için ama nafile..
Funda8989 Asdfkgl 😊Doktor en son 2239 kilo dedi.Vifolic kullaniyorum cnm ben.Çatlagin oldumu ne kullaniyorsun?🙄
Betulnuri Senaaa1 yaa kuşumm niye öyle olmuşş kiii sendee.. Ben 36 ya girdim bi kaburga ağrım var çok şükür senin bebiş pek zahmetli olacak 🥰🥰
Funda8989 Kubrakarahann benimde kasik agrim cok.Bazen daliyorum sabahlari geriniyorum cok fena aciyor😞
Funda8989 Asdfkgl 33hafta bitmişti.Hindistan cevizi yagi ,badem yaği,kantoron yagi bile sürüyorum banamisin demiyor😫
Asdfkgl Funda8989 bence birazda genetik bu çatlama işi ben öyle çok da dikkat etmedim bi konuda şanslı olayım yaa 😅
Kubrabekir Kubrakarahann 34+3 oldık bizde an itibariyle bacsk ağrısından çıldırcam yarın kontrolüm var bakalım nedicek doktorum