Kumru_ Hanımlar 7+6 hamileyim. Midem bulanıyor yaniyor ama ondan ziyade böyle değişik bi his var sanki bol yağlı baharatlı yemek yemişim de rahatsız ediyor gibi😣 Sorum şu; ilk haftalarda hergün soda içmek sıkıntı olur mu? Yada sodadan başka ne iyi gelir?
Kucukmucize Kumru_ sade soda içebilirsin canım doktorum hamile olduğumu söyledi direk sade soda iç dedi
Bgmnrdmr Kumru_ bana soda çok iyi geliyordu her gün 1 tane içiyorum tabi şuan bulantı ilacina başladigim için gerek kalmadı sodaya 🤭
MomHero2 Kumru_ ilk zamanlarda bulantıdan su içemiyordum günde iki şişe üç şişe içtiğim olurdu beni inanılmaz rahatlatır. Doktoruma da sordum bi zararı yok
Kumru_ Gizmom Evet oğlumda içiyordum ama son haftalardi şimdi tereddüt ettim ilk haftalar olduğu için
Kucukmucize Kumru_ valla direk içebilirsin dedi işte çay 2 bardak kahve yasak demişti kola vs yok soda iç dedi
Kumru_ Kucukmucize Bişey sorabilir miyim ben özele de gitsem adamakıllı bişey soramyorum Dr hemen yan odaya geçiyor benim de aklıma gelmiyor açıkçası orda.nasıl yapsam gidince aklimdakiler sorsam🤷
Kucukmucize Kumru_ anladım canım özel bide niye ilgilenmiyor ki gidenler senin doktoruna neler diyor yorum olarak
Krtalzyn Kumru_ mide yanmasına iyi gwliyo ilerleyen haftalarda dahada artacak yanman içmende bi sıkıntı yok
Kumru_ Kucukmucize Bilmiyorum çevremde giden yok. Bundan sonra gitmeden önce kağıda yazicam herşeyi 😄
Kucukmucize Kumru_ ne demek canım 😊varsa bildiğim doktorumun önerdiği söyleyebilirim nerde oturuyorsunuz
Cennetbayram Kumru_ bende de çok oldu sabah yediğim peynir yağlı geliyodu sanırım annem sabahları ilk önce ekmek ye yarım saat 1 saat sonra kahvaltını yap dedi gerçekten geçti çok şükür çok kötü bişey. Doktorumada sormuştum bende kabızlıkta var gaviscon içebilirsin ama oda kabızlık yapıyo kendin beslenmeni düzeltirsen geçer demişti.
Kumru_ Cennetbayram Ben zaten hiç adamakıllı beslenemiyorum ki şuan 😐Ama dediğinizi denicem sabah ilk ekmek yerim☺️