aysessozer Herkese merhaba , hamilelikte çok mide bulantısı olursa kız, rahat gecerse erkek diyorlar. Sizde de öyle mi ? Tecrübeli anneler bilgilerini paylaşabilir mi ?
Zekplt aysessozer 😀 ay kim demişse uydurmuş bence ben mide bulantısından 3 ay kilo verdim sürekli oğlusum olacak inşallah ♥️
Gamzee_27 aysessozer Hiç alakası yok canım benim arkadaşım işk günden bu yana midesi çok kötü 38 oldu halen devam ediyor.Benimde çok nadir oldu ama ikimizinde erkek😊🙏
tugbaaltuner aysessozer oglumda cok rahattim kizimda cok bulantim olmustu bana kalirsa dogru ama 3.yu bilemiyorum henuz belli degil :)
Mom789 31.haftadayim ne hamilelik belirtisinin hiçbirini yaşamadım inanma böyle şeylere tutmuyor genelde 😂
aysessozer Bende henüz 7.haftamdayim çok erken biliyorum ama henüz mide bulantısı ve hiçbir şey yok çok şükür rahat geçiriyorum şu an ama insan da merak ediyor acaba cinsiyetle alakası olabilir mi diye 🙈 Allah herkese güzel rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin 🙏
aysessozer Zeliha_92 Çin takviminde ocak-subattan sonra doğum tarihi olanlar yaşına +1 mi ekliyor ? Böyle yazılar da var pek emin olamadım bende normal yaşıma göre bakarsam erkek , +1 eklersem kız çıkıyor 🥰
Gzmk aysessozer evet benim erkek çıktı ve bugün öğrendim cinsiyetini erkek dedi☺️ Ve yüzük testi yapmıştım ondada erkek cıkmıstı
Zeliha_92 aysessozer vallahi internette grafik vardı yaş ve döllenmenin olduğu ayı doktorun söyler zaten aşağı yukarı filan tarihte döllenmiş diye..o iki bilginin kesişimi bi kutucuk oluo ya pembe ya mavi,bilemiyorum biz oradan bakmıştık sonra tuttu
Gzmk aysessozer ben hamileliğimin 3. Ayındayım hiç abartı mide sorunları yaşamadım çok rahat geçti unuttum bazen hamile olduğumu bugün oğlum olacağını öğrendim 🙈 ablam çok zor hamilelik geçirdi 2 defa ikiside kız oldu 🌻