Yorgunanne13 Leyla852 korkma canım dünyalıksa kimse duramaz önüne duam seninle inşallah sağlıklı olur
RH38 Niisanannesii benim ki de karin cevresi geride 😓 cok üzülüyorum buna toparlarmi aceba 33+3 haftadayim suan
Niisanannesii RH38 geride kalanın toparlaması zor oluyor maalesef bende ne yaptiysam olmadı o ara çok büyütmüştüm bir kaç doktora gitmistm. Ama 2 haftayı normal kabul etti hepsi. Önemli olan gerilik artmasin bunun için beslenme önemli 😊
Denizss Leyla852 canm kaşar muz ceviz tahinpekmez tüket et olmazsa bile kuru fasulye falan ye protein ağırlıklı Hızla toparlar🙏
Niisanannesii Leyla852 gerilik düzelmedi maalesef hamileliğimin sonuna kadar. Ama doktorum 2 hafta yi normal kabul ederiz önemli olan 3e çıkmaması demişti. Kızım 2800 doğdu 1 ay oluyor ama çok çabuk toparladı moral çok önemli hiç kötü düşünmeyin beslenmenize dikkat edin 😊
Emel_ Leyla852 hiç canınızı sıkmayın, velev ki 2 hafta geriden geliyor olsun, tam şu anda doğum yapsanız bile 29. Haftada doğmuş oluyor ki çok yüksek bir şans sağlıklı olması için ♥️♥️ rahatlayın, üzmeyin kendinizi ♥️♥️
1_minik Leyla852 anladım inşallah bişey olmaz korkmayın..hergün 1 haşlanmış yumurta ihmal etmeyin muz kaşar ceviz benim de bildiğim bebişe kilo aldıran bunlar…bi de elma hergün 1 tane mutlaka yiyin ciğer gelişimine faydalı…ilerde de bebiş astım vs riski azalıyormuş..pekmez de yiyin valla aklıma bunlar geldi🙈🌸
Leyla852 1_minik çok tşk ederim hepsini deniyecem şuan 90 kilo olmusum 66 hamile kaldım bu gidisle 120 bulurum diye düşünüyorum