atlasinannesii Beyza97 özel diyet değil de ben düğünümden 2 ay sonra hamile kaldim düğünden sonraki o iki ayda da alabildiğine kilo aldım normal kilom 67ydi hamile kaldığında da 78 de kalmşm o yüzden kilo almadım vücudum yağ depolamş o yüzden pek kilo almadm bi de ailemde ki herkes kilolu olduğu için hamilelikten sonea kilo veremem diye biraz dikkat ettim kısacası diyet yapmadm öyle hamileler iki canlıdr diyip aşırıya kaçmadım belki de ondan böyle oldum
Fatosef Sevens 53 ile hamile kalmıştım şimdi 65 im 😁 doktorun biri zayıfsın diyo biri fazla almışsın diyo ne yapacağımı şaşırdım 🤷♂️😂 en iyisi yemek
Buseninannesi_21 Sevens Bir tek ben bu kadar hizli kilo aldim galiba 57 kilo ile hamile kaldim 72 kilo olmuşum ama 40 beden giyebiliyorum pantolonumu zaten evlendiğimde 38 beden giyiniyordum?
gulnihal89 MercimekVeaAnnesi evet ilk. Yani kendime gore yiyorum ama tanıdığım hamileler benim bin katimi yiyo. Istahsiz sayılırım . Hayatımda hiç kilo almadım. Hamilelikte alırım diyodum onda da almadım. Alabilenlere de hayret ediyorum.
3uncuyeAnneOluyorum ecce_mommy 79 kiloyla hamile kaldım, 4 kilo kaybettim ilk 3 ay, şimdi 5 buçuk aylık hamileyim, ve 4 kilo yerine geldi, şu an 79.9 kg yum…
Tugcedemirr Sevens 56 ile hamile kaldım 12 haftalık oldum 54 olmuşum dün kontrolümde baktık iştahım fazla yoktu ilk haftalar ona bağlıyoruz zayıflamayı
Animes Sevens ben de 56.2 ile hamile kaldım, 22+3 üm 60.5 kiloyum. Ilk haftalarda şişkinlik de olabiliyor ama yine de siz cok besin değeri olmayan karbonhidattan yüksek şeyler yememeye özen gösterin ☺️
oglumubekliyorumm Sevens 65 ile hamile kaldım 22. Haftamızdayız 72.5 18. Haftaya kadar almamıştım çok hızlı şekilde 1 ayda aldım
Mbetul lentil evet aldım hiç mide bulantısı falan yaşamadım çok şükür güzel bir hamilelik geciriyorum. Açıkçası mide bulantısı olmayınca ben çok kilo alacağımı düşünmüştüm 🙊 Bebislerimiz sağlıklı olsun da olan kiloları veririz Allah in izniyle ❤️