aysesurucu Yenidoğan bebekler için yorgan takımı vs yaptırıyor musunuz ? Hazır mı aldınız? Odayı hazırlıyoruz ama yine de bulunsun diye yorgan alıp almamakta kararsızım. Sizler ne yapıyorsunuz ?
Gozdecaner aysesurucu bebek yorganlari gelmişti bime iki tane ondan almıştım uyku tulumu falanda var ama zaten havalar ısındığı için çok üstüne düşmedim şimdilik onların annem zaten elinde olsa herşeyi kendi örecek😂
Celiklibusee aysesurucu yorgan ya da herhangi bir örtü önerilmiyor yeni doğanda yarım kundak yapabilirsiniz
Minnosannem12 aysesurucu uyku tulumunu annem almış yorganını kayinvalidem bakalım hangisini kullanicam 😊
Syma-ma aysesurucu benim Ağustos da dogucak zaten kundak yapılıyor yeni doğan bebeğe ondan sonra da 6 aya kadar tulum giydiririm diye düşünüyorum ben daha sonra yorgana geçeriz .
milena11 aysesurucu benim yaz bebeği olacak 1 ay falan müslinle geçiştiririm sonrası içinde owli nin uyku tulumunu aldık. Ama kayınvalidwm yorgan yastık yaptırıyormuş kullanmayacağım ama bulunsun madem yapıcak😅
Af072019 Bebek çok küçük oldupu için yorgan olmaz müslin örtü serebilirsiniz üstüne veya ince bi uyku tulumu da cazip