Hale_ee Songulll123 biz bunu aldik [https://www.e-bebek.com/weewell-whc650-soguk-buhar-ufleyici-p-wee-whc650/](https://)
Ela20 Songulll123 serum fizyolojik çok daha iyi gelir veya 1 litre kaynamış suya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp burnuna çekebilirsin.
ezgioz Burun yıkama kullanıyorum ben de nasorinse plus ismi iyi geliyor açıyor burnu. Ben de ekstra bi de alerji olduğu için sürekli hapşırıp tıkanıyorum geceleri çok zor geçiyor alerjimi bitirmedi tabi ama burun tıkanıklığını açıyor
Bircen_12 Songulll123 ben hamile kalmadan hemen önce burun estetiği geçirdim hem burnum tıkalı hem kanlar kuruyordu.eczaneden bebekler için olan burun spreyinden al ben ondan sıkıp sık sık burnumu temizliyorum çok faydası oldu
Songulll123 Kızlar okyanus suyu önerdi eczaneci ama bu doğal mı 25. Haftadayım ve sürekli kullancam hamileliğim boyunca
ezgioz Songulll123 Doğal onda bi sıkıntı olmuyor canım doktorlar öneriyor okyanus suyunu ama ben pek faydasını göremedim insallah sen görürsün
Songulll123 ezgioz bende bi faydasını göremedim daha kötü yaptı hatta yine illiadin damlaya devam başka hiç bişey fayda etmiyor
ozlmakdmr Songulll123 gündüzleri tıkanıklık bi nebze çekilir olabiliyor ama geceleri Bende nefes alamıyordum çözümü burun bandında buldum takınca bi nebze olsun rahat nefes alabiliyorum gece için deneyebilirsiniz. Gündüzleri bi nebze olsun tuzlu suyla okyanus suyuyla falan idare edebilirsiniz
Volnes Yarım litre kaynamış suya bir avuç kadar kurutulmuş papatya ekleyip buharını çekin 5 dakika ama bi havlu filan yardımıyla daha iyi olur İbrahim saraçoğlunun tarifi
Melekimm7 Songulll123 YouTube da Zahide yetiş sinüs boşaltma videosu var onu izleyin ve muhakkak yapin çok güzel açıyor ben de korona geçirdim ve inanılmaz burun tıkanıklığı vardı uyuyamıyordum nefes darlığı çekiyordum o beni çok rahatlattı. Çok gevmus olsun inşallah
Hellolo Bende hamileliğim boyunca çektim herhangi şr ilerleme yok doğumdan sonra geçmesini ümit ediyorum 😂 artık pes ettim ne serumlar ne spreyler ne ilaçlar kaldı na fi le
Mom_25 Songulll123 illiadin 5 günden fazlası için önermiyorlar canım doktor kontrolünde mi kullanıyorsun şuan
Songulll123 Mom_25 evet canım zararı var evet dedi ama şu ana kadar sıkıntı yaşayan görmedim karar senin dedi