Busbesir Elifadgzl cnm Adıyaman’da mi oturuyorsun bende Adıyaman da oturuyorum bizde 6 ay oldu deneyeli
wills papatya56 canim merhaba, birsey sormak istiyorum, tarlusal içtiğin zaman daha tabletin bitmeden regl oldun dimi ? Hapi içiyorsun ve herhangi bir günde gelmesini sağlıyor illa bitmesi lazım değil dimi 🤔
wills papatya56 cok sağol canim hapı tam anlamaya çalışıyorum, hayatımda ilk defa bu kadar gecikti 9 gün oldu icicem artık olmak istiyorum 😊🤲🏻
38NURUM papatya56 adetim 5 haziranda başladı hâlâ devam ediyo ama aşırı göğüs ağrım ve sırt ağrım var HCG 14 çıktı doktor biraz beklemeliyiz iki gün sonra gel dedi yarın doktora gidecem
38NURUM papatya56 Bilmiyorum yarın öğrenirim inşallah hayırlısı ne ise öyle sonuçlansin rabbim güzel görsün inşallah benim için yarın büyük gün bakalim
Bfduam papatya56 geçen aylarda hep benzerdik, artık ne belirti ne değil ayıramıyorum. Normalde ağrır mıydı belin? Gittin mi tatile bu arada?
papatya56 Bfduam Gecen ayda belim agrıdı belirtilere inanmıyorum gıttım geldim canım test yapmak istemiyorum altı günüm var
38NURUM papatya56 Şimdi kan verdim sonuç bekliyorum bakalım hayırlı sonuç olumlu da olsa olumsuzda olsa paylaşırım sizinle