GamzeBaz papatya56 bazi erken testlerde cıkıo bnde de cktı ama bnde hamile dglm o yüzden adet günü gecnce yapmak testi dha net sonuclar verir
Bfduam papatya56 kabarcık hamilelik belirtisi denir genelde ama son ana kadar bi bilebilsek neden olduğunu. Üç gün sonra tekrar kan ver o zaman anlaşılır. İkimizde arka arkaya hız daha erken varsa da çıkmayabilir.
papatya56 Bfduam Kabarcıklar çıktı normalde adetıme 8 9 gun kala goguslerım agrırdı kanda negatıf cıktı ıdrarda çıktı kanda yükselir mi bılmıyorum ümidim yok senın ayın 20 sı galiba
Bfduam papatya56 benim 0.100 çıkmıştı yükselmedi iki, üç ay önce. Daha bir haftan var son ana kadar belli olmaz canım. Evet 19/20si gibi benim.
Bfduam papatya56 orasını hiç sorma, sanki yaklaştıkça dahada yavaşlıyor zaman, ters döngü. En azından iki gün kalsa testte daha belli olabilirdi. Onüçü sayılır artık, beş gün sonra test yaparsın istersen.
Bfduam papatya56 öyle yapmak en mantıklısı bende her ay böyle diyip dayanamayıp tek çizgiyle irrite olanlardanım:)
papatya56 Bfduam Bende dayanamıyorum yapıyorum bugun silik cızgı gorunce umutlandım kan verdım kanda çıkmayınca üzüldüm