ZeynepDK papatya56 papatya56 bizde çok istiyoruz canım sekiz aylık evliyim ilk aydan beridir istiyoruz nasip olmadi
cnn34 Bfduam bekliyorum canım 2 günümkaldı 🥰 bugün test yaptım çıkmadı bişy ama erken diye olabilir kaset testi yapmştım 3 gün kala çıkması zor herlde
cnn34 ZeynepDK canım kabızlık ve akıntı benm en büyük belirtimdi ama dış gebelikti şimdi kabızlık var akıntıda ara ara geliyo inşllah vardır 🤲 ben normalde hiç kabız olmam benm için en büyük belirti tabi oruç etkilemediyse
ZeynepDK cnn34 son zamanlarda oldu canım kabızlık oruçtan değildje diyorum ama leke geldi bu akşam 😒 adet Olcam galiba
cnn34 papatya56 hamileyken adete iki gün kala başlamıştı beyaz resmen adet olmuşum gibi çok geliyodu bugün öyle başlamazsa hamile değilimdir
papatya56 cnn34 Benımde uc gun once sarı geldı bugunde sarı geldı sonra beyaz geldı anlamadım adet olcam dıye mı gelıyo hamılelıkten mi
cnn34 papatya56 ben adete yakın akıntı yaşamam normalde sadece ovulasyon zamanı yani hamile değilsem 2 defa yumurtladım kesin
papatya56 cnn34 Insallah vardır canım benımde akıntım olmazdı akıntım basladı ınsallah hamilektendır ıkımızınde
962301 ZeynepDK canım inşallah adet olmazsin inşallah yerleşmedir benim de adet sancilerim var her an adet olacak mişim gibi oluyor inşallah olmayiz🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️