Skrynroflaz9894 Kızlar bunu yazarken biraz çekinerek yazıyorum ama lütfen bilginiz varsa cevap verebilir misiniz ben 37 haftalık hamileyim ama vajina içinde böyle et sarkması gibi birşey oldu elimi deyemedim acısından perine masajı yapacaktım yapamadım bi bilginiz varsa lütfen yardım edin !!
luthien Skrynroflaz9894 geçmiş olsun canım bende de var aynısı 2 gün sonra doğumda alınacak, benimkini doktor kontrol etti zararlı bir şey değilmiş inşallah seninki de öyle değildir. İnce bir saptan mı et sarkıyor senin?
Yc0125 Skrynroflaz9894 benimde kaşıntım vardı hemde epey fazlaca hasteneye gittiğimde genital siğil olduğunu söylediler tabi alttan muayene gerçekleştirdikten sonra eğer hastaneye gideceksen hazırlıklı git
Skrynroflaz9894 luthien normal doğummu olucak canım yani orayı tamamen kapatmış inşallah benimkide zararlı değildir normal doğuma engel değildir inşallah yani nerden bilmiyorum baya yuvarlak birşey
Skrynroflaz9894 Yc0125 tamam canım perşembe gününe randevum var o zaman bakar doktor inşallah kötü birşey değildir doğumuma çok az kaldı
luthien Skrynroflaz9894 yok canım sezeryan olacağım çatım müsait değilmiş normal doğum için doktor birkaç dakikalık bir şey hemen alırız o esnada dedi. Benimki siğil değil hamilelik hormonlarından oluyormuş çoğu hamilede doktor öyle demişti. İnce bir saptan sarkan et parçası gibi benimki 3 cm falan var arada büyüyebiliyor ama zararı yok .
Yc0125 Skrynroflaz9894 benimde normal doğum olacaktı acilmamda vardi ama doğum esnasında bebege geçip girtlagina enfeksiyonun yerleşip bebegi kaybettmekten korktukları için hemn sezeryana aldılar açılmam olmasına rağmen
Skrynroflaz9894 luthien tamam canım teşekkür ederim inşallah benimkide önemsiz birşeydir sanada şimdiden geçmiş olsun Allahım yardım cın olsun ☺️
Yc0125 luthien her insanın ki farklı oluyor hemşire başta hamilelikde olur demişti ama genital siğil olduğu için hepatit b barındırıyor bebege geçer demisti
luthien Yc0125 yok canım benim siğil değil, normalde doktorum normal doğuma alacaktı beni bekleyecektik çatim çok dar olduğu için sezeryan olucam, ordaki şeyin doğuma veya çocuğa bir yan etkisi yokmuş benimkinin
Yc0125 Skrynroflaz9894 et beni gibi elde çıkan siğiller oluyor ya Onlar in biraz daha uzamış hali 8 9 tane vardı ikinci hamileliğim ile daha da fazlalaşip büyüdü ler
OzknMelike Skrynroflaz9894 ayy bende de var bende çok utanıyorum boyle et beni gibi kenarda 3 gun sonra dogumum var sezeryan olucam
Fmc Skrynroflaz9894 bu ikinci doğumunuz mu benim ilk doğumdan dolayı olduğunu söyledi doktor sarkma yada fıtık onu detaylı kontrolde anlayacağız
Skrynroflaz9894 OzknMelike canım utanılacak birşey değil napalım gözükeceğiz ona göre bir çaresi vardır inşallah kötü birşey olmasın da 😞