Oztukk Merhaba, 5+2 haftalık hamileyim. Herhangi bir kanamam olmamasına rağmen doktorum progestan hapını kullanmamı söyledi. Sizce ne yapmalıyım?
melekanesi Oztukk canım Allah korusun düşüğü önlemek içindir. Fitil olarak mı verdi? Bana da verdi.6 haftadır kullanıyorum bende.
GulcanDongel Oztukk kullan kesinlikle, bana da verdi kullanmama rağmen ikizlerimden birini kanama yüzünden kaybettim.
kadriye25 Oztukk doktorun yazdıysa kesinlikle kullanmalısın çok faydalı bir ilaç 33. Haftadayim hala daha kullanıyorum
Elifmstf Oztukk ben hamile bile olmadan doktorum bebek oluşursa tutunsun diye vermişti. 34+4 olduk hala devam ediyoruz 37ye kadar kullanicam. İlk zaman düşük olmasın diye şimdi tedbir amaçlı erken olmaması icin şuan devam ediyoruz
Elifozcan_ Oztukk merhaba bende 33 haftaya girdim bende yeni kullanmaya başladım erken doğum riskim var diye verdi doktor banada
Seda_inan Progestan evet hem düşük olmaması için hem de bebegin gelişimi için kullanılan bi ilaç kanaman olmasa bile bi zararı olmaz tam tersi faydası olur bebek için
Elifmstf [silindi] kuzum ben yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım çatlatma iğnesi sonrası başladım oluşursa tutunmasını kolaylaştırması için başladık. İyi ki öyle başlamış kaç ay boşa gitti öyle. İnşallah seninde olur kuzum. 3 ay olmazsa takip yaptır gelişime ilaç kullan tavsiye ederim
ElifCrn Oztukk bebeğin tutunma aşaması geçene kadar kullan bende kullandim 3 buçuk aylığın sadece demir kan ilacı alıyorum suan