dilara10 kızlar merhabalar. 5 aylık taze anneyim, ikinci çocuğu ne zaman düşünmeliyim? 2 seneden önce önerilmediğini okudum fakat illa başından geçen vardır diye sormak istedim. 2 sene beklemek gerekli mi?
Sinemdmrcoglu dilara10 bnce bekle canım hem bıraz büyüsün bebegın derım zor hem kucakta hem karnında bebek hormonlar falan zor aynı anda heosını yasamak bızzat yaşadığım ıcın önermıyıeum kızım yenı yaşına gırdı korunmama rağmen hamıle kalmışım ve çok zorlanıyorum valla
TugceG dilara10 ben kızım 11 aylıkken hamile oldugumu ogrendim en doktorum en az bir sene oldu zaten cok buyuk sorun olmaz dedi ama ben com zorlandım şuan 35 haftadayım ama nerdeyse en başından beri dikiş yerimde agrı oluyordu. Agırlaşmaya başlayıncada vajinada baskı cok oluyor sag ayagımı resmen suruyorum doktor normal dikişine baskı yapıyor diyor. İyiki annemde kaynanamda yakın hafta içi kaynanamda hafta sonu annemde kalıyorum annemler calıştıgı içi şimdi yasakta anneme geldim evde diye cunku kızımla ılgılenemıyorum altını bile alamıyorum gobegımden bence bezden kesin bira sizi anlasın oyle düşünğn ikinci bebegı