Ozgepoyrazaden ay içime su serptiniz. Ben de 10. Haftaya kadar folik asit kullanabildim o da zorla. Çünkü aşırı mide bulantım ve kilo kaybım vardı hiçbir takviyeyi içemiyordum. Doktor omega 3 verdi içemedim, kalsiyum verdi içemedim, Demir verdi yan etki yaptı. Bir tek damla forumundaki D vitaminini kullanabildim.
Doktorlar içmezsen bebeğinde şu eksik olur , sen de bu eksik olur diye korkutuyorlar insanı biz de annelik sorumluluğu ile tedirgin oluyoruz kendim için olsa hiç tedirgin olmam ama bebek söz konusu olunca acaba diyorum. Halbuki tahlillerimde de her şeyim normal değerde çıkıyor.
Ama sonra sizin gibi eskiden bunlar mı varmış annelerimiz hiçbirini içmemişler ve biz şimdiki nesilden daha sağlıklıyız. Hatta bizden önceki nesil bizden de sağlıklı diye düşünmeye başladım.
şuan sadece Demir takviyesi içiyorum ( yan etki yapınca dr takviyeyi değiştirdi yeni verdiği yan etki yapmadı 🙏 )o da kanım düşerse halsiz kalmamak için.Bir de D vitaminini ekmeğe damlatıyorum çünkü eskiden beri benim D vitaminim çabuk düşer